Αρχείο Εκδηλώσεων

Waffle House | Domori Partner

16.05.2017

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες online διαφήμισης & εκπαίδευσης πωλήσεων για τους πελάτες μας

27.04.2017

Μία εβδομάδα "Gelato Experts" έφτασε στο τέλος της!

01.04.2017 - 08.04.2017

Παρουσίαση Α΄Υλών Gelato & Μηχανημάτων παγωτού με τον Maurizio Paci

06.04.2017 - 07.04.2017

Το 1ο Sweet Fair είναι πλέον γεγονός!

04.03.2017 - 05.03.2017

Παρουσίαση Χριστουγεννιάτικων γλυκών με το Διονύση Αλέρτα

18.11.2016 - 18.11.2016

Παρουσίαση Χριστουγεννιάτικων γλυκών και κορμών με τον Olivier Jose.

14.11.2016 - 14.11.2016

Nέα συνεργασία της Frulatti με τον Alain Abel - Tahiti Vanilla

01.09.2016 - 30.09.2016

Συνταγή **CROSTATA ΜΕ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ**

21.07.2016 - 28.07.2016

Sucre Patisserie Creative - Αφιέρωμα

12.07.2016 - 15.08.2016

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE ΒΕΡΙΚΟΚΟ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ/ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

24.06.2016

Gelateria "Fatto A Mano" - Αφιέρωμα

23.05.2016 - 30.06.2016

La Mole Pasticceria Gelateria Italiana - Αφιέρωμα

12.04.2016 - 30.04.2016

Σεμινάριο Gelato & Μηχανημάτων Παγωτού Iceteam 1927

21.03.2016 - 23.03.2016

H Frulatti χορηγός της εκδήλωσης Salon du Gateau!

11.03.2016 - 13.03.2016

Lolita's Gelato - Αφιέρωμα

27.02.2016 - 27.03.2016

Ο Alain Chartier, σε 3ήμερη επίδειξη για Coffee & Bar | Gelato | Patisserie

01.03.2016 - 03.03.2016

Μους σοκολάτας μασκαρπονε με Cremeux μανγκο και coulis passion fruit και bisquit sacher.

13.02.2016 - 16.02.2016

Solo Gelato - Αφιέρωμα

27.01.2016 - 27.02.2016

Αφιερώματα | Pastry & Gelato

25.01.2016 - 25.12.2016

Η Frulatti στην 37η Sigep 2016 στην Ιταλία.

23.01.2016 - 27.01.2016

4ημερο εκπαιδευτικό ταξίδι στη Domori & την Agrimontana

21.06.2015 - 25.05.2015

Παγωτό χωρίς γλουτένη

21.03.2015 - 21.03.2015

Nέα προϊόντα & νέες συνεργασίες

24.02.2015 - 28.02.2015

H Domori κατακτά για άλλη μια χρονιά το βραβείο PREMIO TAVOLETTA D’ORO 2014

19.01.2015 - 19.01.2015

Η Frulatti στην ετήσια συνάντηση Artisti Del Gelato στη Βενετία

09.12.2014 - 11.12.2014

Στιγμές από το φετινό Athens Bar Show

16.11.2014 - 16.11.2014

Συμμετοχή στο Athens Bar Show 2014

04.11.2014 - 05.11.2014

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής στο Stage Ecole Stéphane Glacier

16.10.2014 - 17.10.2014

Παρουσίαση Cocktails με προϊόντα La Fruitiere du Val Evel στη Μύκονο

11.04.2014 - 12.04.2014

Gelato & Pastry ART event @Crete

19.03.2014 - 20.03.2014

Υποδεχτείτε τη νέα σειρά αυθεντικών ιταλικών παγωτών CremAmore

18.02.2014 - 28.02.2014

H Frulatti πετάει για Ρίμινι!

18.01.2014 - 22.01.2014

Η Frulatti με τη La Fruitiere du Val Evel στο Athens Bar Show 2013!

25.11.2013 - 26.11.2013

Νέες συσκευασίες κατεψυγμένων πουρέδων από τη La Fruitiere du Val Evel

03.09.2013

Η Frulatti και η Μελίαρτος δίνουν το παρόν στις Ημέρες Γαστρονομίας

24.05.2013 - 26.05.2013

Ο Maurizio Avena έρχεται να μας μυήσει στα μυστικά του ιταλικού παγωτού

08.04.2013 - 10.04.2013

Σας περιμένουμε στην ΑΡΤΟΖΑ στις 23-26 Φεβρουαρίου 2013

23.02.2013 - 26.02.2013

H Frulatti συμμετέχει στην 8η HORECA στις 8 εως 11 Φεβρουαρίου 2013

10.12.2012

H ομάδα της Frulatti στην έκθεση Athens Bar Show 2012

26.11.2012 - 27.11.2012

Συμμετοχή στην έκθεση Athens Bar Show 2012

26.11.2012 - 27.11.2012

Καλωσορίζουμε το παγωτό γιαούρτι Yogorino στην Αθήνα

21.07.2012 - 21.07.2012

Πρόταση από την Frulatti για νέα σειρά γλυκών στο "ΕΣΤΙΑ"

02.07.2012 - 02.07.2012

Εγκαινιάζουμε το πρώτο "κινητό" κατάστημα Yogorino στην Πάρο!

29.06.2012 - 29.06.2012

Παρουσίαση προϊόντων από τη Frulatti στη σχολή ζαχαροπλαστικής ΟΤΕΚ-ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

17.05.2012 - 17.05.2012

Επεράσαμε όμορφα...

09.05.2012 - 09.05.2012

Γευστική δοκιμή παγωτού και γλυκών gefsitelia στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής "Σοκολάτα"

09.05.2012 - 09.05.2012

Η Frulatti επισκέφτηκε μαζί με φίλους και συνεργάτες την Europain 2012

03.03.2012 - 07.03.2012

Επισκεφτείτε μαζί μας την έκθεση Europain 2012

03.03.2012 - 07.03.2012

Η Frullati έδωσε το παρόν στην έκθεση Sigep 2012

21.01.2012 - 25.01.2012

Η Frulatti σας προσκαλεί στην Έκθεση SIGEP

21.01.2012 - 25.01.2012

Επίδειξη δημιουργικής ισχύος από τη βραβευμένη ομάδα σεφ της Frulatti

15.11.2011 - 17.11.2011

Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής από τη Frulatti και τη La Fruitiere du Val Evel

29.09.2011