Πίσω στις εκδηλώσεις

Gelato & Pastry ART event @Crete

19.03.2014 - 20.03.2014

Σας περιμένουμε στο Galaxy Hotel στο Ηράκλειο Κρήτης για μία παρουσίαση - γευστική δοκιμή από την ομάδα σεφ της Frulatti στις 19 και 20 Μαρτίου από τις 14.00 εως τις 20.00.

Ο gelato master Maurizio Avena θα σας μυήσει στα μυστικά και τις νέες γεύσεις του αυθεντικού ιταλικού παγωτού και ο pastry chef Άγγελος Λαζάρωφ θα σας παρουσιάσει τις τελευταίες καινοτομίες και γεύσεις στη γαλλική patisserie.

Όλα αυτά φυσικά με τα αγαπημένα σας προϊόντα από την Agrimontana, Domori, Gelatitalia, La Fruitiere du Val Evel, Eurovo, Saumweber και Όλυμπο! Σας περιμένουμε!

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Ιωάννης Παρλαμάς, 2810 222421 (Κρήτη) Γιώτα Μπότσαρη: 210 4933306, 6978114454 (Αθήνα)