Πίσω στις εκδηλώσεις

Παρουσίαση προϊόντων από τη Frulatti στη σχολή ζαχαροπλαστικής ΟΤΕΚ-ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

17.05.2012 - 17.05.2012

Η Frulatti την Πέμπτη 17/5/2012, βρέθηκε στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στο ΟΤΕΚ Αναβύσσου και παρουσίασε τα προϊόντα της στους σπουδαστές του ζαχαροπλαστικού τμήματος ΖΑΧΑ και ΖΑΧΒ. Η Frulatti μαζί με τον σεφ της ομάδας Νικόλαο Κουτσούκο εκπαίδευσαν τους φοιτητές στα πλεονεκτήματα των α'υλών των εταιριών Domori, Agrimontana, La Frutiere du Val Evel και Όλυμπος. Παράλληλα δημιούργησαν όλοι μαζί δύο γλυκές δημιουργίες που ξεχώρισαν: ένα απολαυστικό ΣΑΦΑΡΙ με daquoise mango, ganache σουφλέ βανίλιας, κρέμα mango και mousse mango με σοκολάτα γάλακτος Domori και μία εξωτική ΤΑΡΤΑ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ με macarons,coulis εσπεριδοειδών και κρέμα muslin ανανά. Mετά την εξαιρετική συνεργασία των σπουδαστών και της σχολής της Αναβύσσου ετοίμαζουμε αρκετές ακόμη εκδηλώσεις σε μια προσπάθεια σύνδεσης του επαγγελματικού χώρου με τον εκπαιδευτικό χώρο της ζαχαροπλαστικής