Πίσω στις εκδηλώσεις

Μους σοκολάτας μασκαρπονε με Cremeux μανγκο και coulis passion fruit και bisquit sacher.

13.02.2016 - 16.02.2016

Μους σοκολάτας μασκαρπονε με Cremeux μανγκο και coulis passion fruit και bisquit sacher.

Μους σοκολάτας μασκαρπονε

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

**Cremeux μανγκο **

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Coulis passion fruit

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

-H ζάχαρη με τον πουρέ να φτάσουν στους 70 βαθμούς και τέλος την μουλιασμένη από πριν ζελατίνη

Bisquit sacher

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ο Θανάσης Τσαγκλιώτης είναι pastry chef με μεγάλη πορεία στο χώρο της ζαχαροπλαστικής. Έχει εργαστεί σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια της Eλλάδας και του εξωτερικού όπως η Σπονδή, το Lydra Marriott, το CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI, το Ηotel Saint James hotel and club και το βραβευμένο με Michellin εστιατόριο Seven park place την Aγγλία. Εδώ και 1,5 χρόνο έχει ανοίξει το La Maison Fine Pastry στην Καλλιθέα.