Πίσω στις εκδηλώσεις

O Alain Chartier σε ένα 2ήμερο παρουσιάσεων Pastry & Restaurants

30.05.2018 - 31.05.2018

Η Frulatti, σας προσκαλεί σε ενα 2ήμερο γαστριμαργικών και ευφάνταστων δημιουργιών. στις 30- 31 Μαΐου στην Αθήνα, μαζί με τον κορυφαίο συνεργάτη της, Alain Chartier, πρεσβευτή της La Fruitiere du val Evel, MOF & παγκόσμιο πρωταθλητή παγωτού,

Η πρώτη μέρα θα είναι αφιερωμένη στους αρτίστες της ζαχαροπλαστικής & του παγωτού και η δεύτερη στους καλλιτέχνες του εστιατορικού γλυκού και παγωτού. για να παρουσιάσει τις νέες τάσεις για το 2018 και να σας μυήσει στα μυστικά της χρήσης των πουρέδων φρούτων και των φρούτων IQF στο χώρο του καφέ-μπαρ, των ζαχαροπλαστείων και των gelaterie.

Η πρώτη μέρα θα είναι αφιερωμένη στους αρτίστες της ζαχαροπλαστικής & του παγωτού και η δεύτερη στους καλλιτέχνες του εστιατορικού γλυκού και παγωτού.

O Αlain Chartier, Meilleur Ouvrier de France το 2000 και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Παγωτού το 2003, κατατάσσεται ως ένας από τους πιο καταξιωμένους pastry & gelato chefs στη Γαλλία με τεράστια θεωρητική και πρακτική εμπειρία. Ως Διεθνής σύμβουλος και εμπειρογνώμων στον τομέα της τεχνολογίας του παγωτού, η κάθε συνταγή του αποτελεί εγγύηση για την υπέροχη γεύση και την υφή του gelato.

Η συνεργασία με τη La Frutiere du Val Evel ενδυναμώνει τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της Frulatti, καλύπτοντας κάθε επαγγελματία στο χώρο που θέλει να ξεχωρίζει για τις εκλεκτές και ποιοτικές Α' ύλες που χρησιμοποιεί!