Πίσω στις εκδηλώσεις

Παγωτό χωρίς γλουτένη

21.03.2015 - 21.03.2015

H κορυφαία ιταλική εταιρία Gelatitalia καινοτομεί για ακόμη μια φορά στο χώρο του gelato προσφέροντας όλα τις τα προϊόντα χωρίς γλουτένη.

Εκτός από την ειδική επεξεργασία όλων των βάσεων παγωτού με τη μέθοδο granulation που κάνει το gelato να έχει μια μοναδική υφή και να μην κρυσταλλοποιείται (ώστε να αποφεύγεται το φαινόμενο του ¨παγώματος¨) πλέον όλα της τα προϊόντα και οι α' ύλες παγωτού είναι gluten free.

Έτσι μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας ένα υγιεινό παγωτό, ικανό να καταναλωθεί και από άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη.