Πίσω στις εκδηλώσεις

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE ΒΕΡΙΚΟΚΟ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ/ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

24.06.2016

ΚΕΪΚ ΒΕΡΙΚΟΚΟ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ/ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΚΕΪΚ

ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΚΕΪΚ

Εκτέλεση

Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το baking 2 φορες. Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ εκτός από τα καβάκια λεμόνι/πορτοκάλι και τη μαρμελάδα βερίκοκο. Ομογενοποιούμε για 15 ''.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα άλλα υλικά και ομογενοποιούμε μαζί με αυτά για άλλα 10-15''. Τοποθετούμε σε βουτυρωμένες και αλευρωμένες φόρμες και ψήνουμε για 50-55' στους 155° C. Τα σιροπιάζουμε ζεστά με κρύο σιρόπι.