Πίσω στα νέα

Η εξέλιξη της μοριακής γαστρονομίας στο πιάτο σας!

29.10.2012

Kαινοτομία με Πέρλες Γεύσης*

Σε συνεργασία με την εταιρεία Algues de Bretagne, η La Fruitière du Val Evel απέσπασε το βραβείο καινοτομίας στην έκθεση SIRHA 2011 για τις μοναδικές στην αγορά Πέρλες Γεύσης. Πρόκειται για μικρές, κατεψυγμένες μπαλίτσες με μαλακή, υγρή καρδιά από πολτούς φρούτων, μπαχαρικών ή άλλων γεύσεων, που χρησιμοποιούνται ως η απόλυτη διακόσμηση από τους μετρ της μαγειρικής, της ζαχαροπλαστικής αλλά και από επαγγελματίες bartenders. Οι πέρλες ακόμη και μετά την απόψυξη, διατηρούν τη μορφή τους και λιώνουν μόνο στο στόμα δημιουργώντας εκρήξεις γευστικής απόλαυσης! Χρησιμοποιούνται κατά την προετοιμασία ή ως μία γευστική διακόσμηση, προσφέροντας μία καταπληκτική, νέα γευστική εμπειρία.. Οι πέρλες γεύσης αποτελούν μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης για τις καινοτόμες δημιουργίες σας στο χώρο της εστίασης, της ζαχαροπλαστικής, της αρτοποιίας, του παγωτού και των κοκτέιλ.

Τις πέρλες γεύσεις μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα φρούτων της La Fruitiere du Val Evel θα έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε στην έκθεση Athens Bar Show 2012 στις 26 και 27 Νοεμβρίου στο Hubs Event (Aλκμήνης 5, Πετράλωνα).

Γεύσεις: