Πίσω στα νέα

Νέα καινοτομία από τη Frulatti και τη Virgilio με την κρέμα τύπου Μασκαρπόνε

17.06.2013

Η Virgilio, γαλακτοκομική μονάδα ιταλικής καταγωγής, παράγει γάλα, κρέμα γάλακτος UHT, βούτυρο, μπεσαμέλ και τυρί μασκαρπόνε.

Μεγάλη καινοτομία αποτελεί το νέο προϊόν της Virgilio MASCARCHEF, κρέμα τύπου μασκαρπόνε, που διανέμει στην Ελλάδα η Frulatti. To MASCARCHEF είναι μασκαρπόνε σε μορφή κρέμας μακράς διάρκειας, με βάση την κρέμα γάλακτος.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να χτυπήσετε την κρέμα για 8 λεπτά και θα έχετε ένα προϊόν με πλούσια υφή και εξαιρετική διόγκωση ιδανικό για να δημιουργήστε τιραμισού καθώς και πολλά ακόμη επιδόρπια και διακοσμήσεις.

Το προϊόν διατηρείται μέχρι και 6 μήνες σε θερμοκρασία 1-4°C.