Πίσω στα νέα

Πασχαλινό γλυκό: Ανοιξιάτικη σοκολατένια συμφωνία...

18.04.2016

Επιμέλεια: Agelos Lazarov

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Ανοιξιάτικη Συμφωνία

ΜΠΣΚΟΥΙ ΤΥΠΟΥ BROWNIES Ποσότητα:

Διαδικασία: Ανακατεύω την πάστα αμυγδάλου με το αυγό, προσθέτω το βούτυρο και τέλος το αλεύρι με το κακάο και το Baking. Ψήνω στους 180ο C για 15’-17’.

Cremeux Σοκολάτα 72% Sambirano Ποσότητα Συστατικά: Kρέμα anglaise* 450γρ. Σοκολάτα Sambirano 72% Domori 100γρ. Πάστα φουντουκιού Piedmont Agrimontana

*βασική συνταγή Anglaise:

Διαδικασία: Ζεσταίνω τα υγρά, προσθέτω τους κρόκους με την ζάχαρη ανακατεμένα, παστεριώνω στους 83 ο -84 ο C.

Κροκάν φουντούκι Ποσότητα

Μους σοκολάτα Vidama 38%, Domori Ποσότητα

Διαδικασία: Βράζω το γάλα, προσθέτω τη ζελατίνη, στη συνέχεια τη σοκολάτα και τέλος τη σαντιγύ.

Γλασσάζ σοκολάτα Arriba 62%, Domori Ποσότητα:

Διαδικασία: Βράζω την κρέμα γάλακτος με το ιμβερτοζάχαρο και προσθέτω τη σοκολάτα.