Στη Frulatti, παραμένοντας πιστοί στο όραμά μας για την αναβίωση των φυσικών αρωμάτων και των αγνών, ανόθευτων γεύσεων, δραστηριοποιούμαστε στην εξαγωγή προϊόντων της ελληνικής φύσης.

Η αρχή έγινε με τη συνεργασία μας με Έλληνες παραγωγούς για τη δημιουργία πρότυπης μονάδας καλλιέργειας φράουλας σε κλειστά υδροπονικά συστήματα και την εξαγωγή τους σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης (Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία), της Ανατολικής Ευρώπης (Βουλγαρία, Ρουμανία), τη Ρωσία και την Αίγυπτο.

Πρόκειται για μία σύγχρονη και οικολογική καλλιέργεια που βελτιώνει εντυπωσιακά την ποιότητα του προϊόντος. Με την υδροπονία, το φυτό απομονώνεται από βλαβερές ουσίες του εδάφους και επιτυγχάνονται οι ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης και θρέψης. Παράλληλα, με τον περιορισμό κατανάλωσης νερού ως και 90%, η παραγωγή γίνεται πιο φιλική προς το περιβάλλον. Αποτέλεσμα είναι η πολύ υψηλή παραγωγικότητα και η εξαιρετική ποιότητα.

Στη Frulatti δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα στους παραγωγούς σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, από την εισαγωγή των νωπών φυτών μέχρι την συγκομιδή, εφαρμόζοντας ήπιες και φυσικές τεχνικές. Επιπλέον, φροντίζουμε και για την κατάλληλη συσκευασία και τυποποίηση στα πρότυπα των συστημάτων ολοκληρωμένης διαχείρισης, εξασφαλίζοντας τη σωστή και ασφαλή μεταφορά των νωπών φρούτων στον προορισμό τους.

Συμβάλλουμε επομένως μέσω των εξαγωγών στην αύξηση της καλλιέργειας της φράουλας, καθώς θεωρείται ένα πολύ σημαντικό εξαγωγικό νωπό προϊόν, αλλά και στη διάδοση των Eλληνικών αρωμάτων και γεύσεων. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στον τελικό καταναλωτή, όπου και αν βρίσκεται, αγνά προϊόντα υψηλής ποιότητας παραγόμενα με τις πλέον φυσικές διαδικασίες.