Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της γεύσης!

Κάναμε τα πρώτα μας βήματα το 1979 με την οικογενειακή επιχείρηση Αφοί Διγενόπουλοι & ΣΙΑ Ο.Ε. Ξεκινώντας με την εμπορία και διανομή κρέμας γάλακτος και φρέσκων φρούτων καταφέραμε να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με επαγγελματίες από τα μεγαλύτερα ζαχαροπλαστεία και αρτοποιεία της Αθήνας.

Μέσα από την εμπειρία αυτών των χρόνων η οικογενειακή επιχείρηση εξελίχθηκε στη σημερινή FRULATTI, ώστε να σας προσφέρει καθημερινά τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού. Κατά το διάστημα των τριάντα και πλέον χρόνων επιτυχημένης παρουσίας μας στην ελληνική αγορά, αποκτήσαμε πολύτιμη γνώση των ιδιαιτεροτήτων του επαγγελματικού χώρου στον οποίο δραστηριοποιούμαστε, σημαντική εμπειρία στην κάλυψη των αναγκών του και θεμελιώσαμε στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες.

Οι εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, συμβαδίζουν με την κουλτούρα, τις ιδέες και το πάθος μας για αγνά προϊόντα με φυσικά συστατικά.

Στόχος μας είναι να αξιοποιούμε τη γνώση και την εμπειρία μας για να σας προσφέρουμε:

Η FRULATTI σας στηρίζει από την ιδέα μέχρι την τελική δημιουργία, με προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να καλύψουν απόλυτα τους επαγγελματίες της γεύσης.