Στη Frulatti σχεδιάσαμε ένα καινοτόμο πλάνο παροχής ολοκληρωμένων λύσεων για τους επαγγελματίες της γεύσης.

Προμήθεια πρώτων υλών

Είναι πεποίθηση μας ότι μόνο τα πιο αγνά και φυσικά υλικά μπορούν να αναδείξουν την πραγματική γεύση στις δημιουργίες σας. Η Frulatti αναζήτησε και βρήκε τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες από κορυφαίες εταιρείες και παραγωγούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Είμαστε σε θέση να προμηθεύουμε τα ζαχαροπλαστεία, τα αρτοποιεία, τους χώρους εστίασης, τα καφέ και τα μπαρ με τα πιο εκλεκτά υλικά, από γαλακτοκομικά προϊόντα και φρέσκα φρούτα μέχρι σοκολάτες και βάσεις παγωτού.

Παροχή σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού

Για ένα επιτυχημένο επαγγελματικό αποτέλεσμα απαιτούνται τα κατάλληλα μηχανήματα. Η Frulatti συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής εξειδικευμένου εξοπλισμού για επιχειρήσεις παραγωγής γλυκών και παγωτών. Διαθέτουμε κάθε είδους απαραίτητη συσκευή για την παραγωγή, συντήρηση και προβολή των προϊόντων, όπως βιτρίνες, αναδευτήρες, παγωτομηχανές και ψυγεία για το πιο μικρό ζαχαροπλαστείο ως την μεγαλύτερη ξενοδοχειακή μονάδα.

Δημιουργία και ανακαίνιση καταστημάτων

Αν ξεκινάτε την επιχείρησή σας τώρα, η ομάδα της Frulatti σε συνεργασία με τους έμπειρους εξειδικευμένους συνεργάτες της αναλαμβάνει να βρει τον κατάλληλο χώρο, επιμελείται τη διακόσμηση και αρχιτεκτονική του, επιλέγει τα κατάλληλα μηχανήματα και συνθέτει τον κατάλογο με τα προϊόντα σας ώστε να σας παραδώσει μία έτοιμη επιχείρηση. Ακόμη και αν έχετε ήδη κατάστημα, μπορούμε μαζί να ανανεώσουμε κάθε τμήμα της επιχείρησής σας. Νέος εξοπλισμός, νέα διακόσμηση, νέος κατάλογος, νέα αρχή.

Εκπαίδευση και υπηρεσίες υποστήριξης

Η Frulatti έχει αναπτύξει μία σειρά από πρωτοποριακές υπηρεσίες υποστήριξης που καλύπτουν εξίσου το νέο ή τον έμπειρο επαγγελματία, την παραδοσιακή ή τη σύγχρονη επιχείρηση. Αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση των σεφ, των τεχνιτών ή των bartenders, οργανώνουμε σεμινάρια με τις πιο σύγχρονες μεθόδους προώθησης και πωλήσεων, προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης και μάρκετινγκ σε νέους και καταξιωμένους επαγγελματίες.