Εξοπλισμός

Βιτρίνες παγωτού και γλυκού. Μηχανήματα, παρασκευαστές και συσκευασίες παγωτού

Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο του παγωτού!

H Frulatti δεν σταματά στιγμή να αναζητά ισχυρούς συνεργάτες στον κλάδο του γλυκού και του παγωτού, έχοντας πάντα ως στόχο να παρέχει στους πελάτες της λύσεις για κάθε επαγγελματική ανάγκη. Αναπτύσσοντας το χαρτοφυλάκιο μας προσφέρουμε επιπλέον, εκτός από πρώτες ύλες παγωτού, συσκευασίες και εξοπλισμό παγωτού, μηχανήματα παρασκευής και παστερίωσης, βιτρίνες αλλά και προτάσεις για υλοποίηση ολοκληρωμένων καταστημάτων.

Συνεργαζόμαστε με μερικές από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρίες στο χώρο του παγωτού:

Γνωρίστε τις εταιρίες μας:

Η παγκόσμιου φήμης εταιρία Orion style του ομίλου Clabogroup, δραστηριοποιείται από το 1980 στην δημιουργία βιτρινών παγωτού και γλυκού, χρησιμοποιώντας πολύ υψηλών προδιαγραφών παραγωγικές διαδικασίες.

Η εταιρία HIBER ALI SpA, κατασκευάζει καταψύκτες και μηχανήματα ψύξης παγωτού και ζαχαροπλαστικής. Όλος ο εξοπλισμός, σχεδιάζεται και κατασκευάζεται από την ίδια την εταιρεία, συνδυάζοντας έτσι μέγιστη λειτουργικότητα και εξελιγμένα hi-tech χαρακτηριστικά.

Η COLDELITΕ, με στόχο τη διαρκή καινοτομία δημιούργησε την παγωτομηχανή Compacta Vario, μία προηγμένη μηχανή που περιλαμβάνει μίξερ, παστεριωτή και κατασκευαστή παγωτού σε μια ενιαία μονάδα. Έτσι προσφέρει ένα πρωτοποριακό μηχάνημα για την παραγωγή αυθεντικού ιταλικού παγωτού.

Η Promag, κατασκευάζει μηχανές για την παραγωγή παραδοσιακού ιταλικού παγωτού φτιαγμένες από 100% από ανοξείδωτο ατσάλι.

Τέλος, η συνεργασία μας με την Imballaggi Alimentari, την εταιρία με τις μεγαλύτερες καινοτομίες στον τομέα εξοπλισμού και συσκευασίας παγωτού, μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους .

H Imballaggi Alimentari, μέσα από πολυετή εμπειρία, έχει αναπτύξει τεχνολογικές καινοτομίες στον τομέα της συσκευασίας παγωτού , με «σημαία» της την ιδιαίτερη σειρά της Box-Gel .