Φρούτα

Φρέσκα φρούτα ποιότητας

Φρέσκα φρούτα Ελληνικής και ξένης παραγωγής

Στη Frulatti, επειδή πιστεύουμε ότι πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας υλικά που θα σας εμπνέουν για αστείρευτη δημιουργία, εγγυόμαστε ότι θα φτάσουν στο εργαστήριο σας μόνο οι καλύτεροι καρποί φρούτων. Γι’ αυτό το λόγο, αναζητούμε διαρκώς, ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους παραγωγούς, την καλύτερη ποιότητα φρέσκων φρούτων, επιλέγουμε τις καλύτερες ποικιλίες και διεξάγουμε διαρκώς μικροβιολογικούς ελέγχους για την εξασφάλισή σας.

Σπάνια φρούτα – Φυτεία αγριοφράουλας

Ανάλογα με την εποχή, σας προσφέρουμε από Έλληνες ή ξένους παραγωγούς φράουλες, βατόμουρα, φραγκοστάφυλα, αγριοφράουλες, ακτινίδια, μήλα και πολλά ακόμη. Επειδή σκοπός μας στη Frulatti είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους πιο εμπνευσμένους σεφ να δημιουργήσουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές συνταγές, εξειδικευτήκαμε στη διάθεση σπάνιων φρούτων, όπως mangos, φυσαλίδες, passion fruits, καραμπόλες, lychees και άλλων. Παράλληλα, μέσω της μοναδικής στην Ελλάδα φυτείας αγριοφράουλας, ενός είδους ευαίσθητου στα καιρικά φαινόμενα λόγω της βιολογικής του καλλιέργειας, σας προσφέρουμε αυτό το ιδιαίτερο φρούτο με το μαγευτικό άρωμα και γεύση, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.

Φράουλες υδροπονίας εξαιρετικής ποιότητας

Ένας λόγος για τον οποίο στη Frulatti είμαστε περήφανοι για τα προϊόντα που παράγουμε, είναι η συνεργασία μας με Έλληνες παραγωγούς για την καλλιέργεια φράουλας σε κλειστά υδροπονικά συστήματα. Ελέγχεται κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας από την προμήθεια των φυτών μέχρι την συγκομιδή της φράουλας και εφαρμόζονται ήπιες και φυσικές τεχνικές στα πρότυπα των συστημάτων ολοκληρωμένης διαχείρισης. Με την υδροπονία επιτυγχάνονται οι ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης και θρέψης του φυτού, καθώς απομονώνεται από βλαβερές ουσίες του εδάφους, ενώ, παράλληλα, με τον περιορισμό κατανάλωσης νερού ως και 90% η παραγωγή γίνεται πιο φιλική προς το περιβάλλον. Το αποτέλεσμα είναι φράουλες εξαιρετικής ποιότητας με μοναδικό χρώμα και άρωμα.

Δείτε εδώ τα φρούτα που εμπορευόμαστε