Όλυμπος

Γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αγελαδινού Γάλακτος

Η ποιοτική και τεχνολογική υπεροχή της εταιρίας Όλυμπος είναι αδιαμφισβήτητη. Αποτελεί μία από τις ελάχιστες ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες που έχουν θεσπίσει υψηλά πρότυπα ποιότητας στα γαλακτοκομικά προϊόντα, ελέγχοντας κάθε στάδιο της παραγωγής. Αποστολή της 'Ολυμπος είναι η παραγωγή ασφαλών και κορυφαίας ποιότητας φρέσκων γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων. Το μοναδικό σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Αγελαδινού Γάλακτος, που εφαρμόζει, εξασφαλίζει την ποιότητα των ζωοτροφών, τις κατάλληλες συνθήκες σταβλισμού και διαβίωσης των ζώων, τη σωστή παρακολούθηση της υγείας τους, την τήρηση αυστηρών όρων υγιεινής και την εκπαίδευση και υποστήριξη των κτηνοτρόφων-συνεργατών της.

Γαλακτοκομικά προϊόντα Όλυμπος υψηλής ποιότητας για επαγγελματίες

Η γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Υπερσύγχρονα, ισοθερμικά βυτία μεταφέρουν το γάλα από τις κτηνοτροφικές μονάδες στο εργοστάσιο εντός ολίγων ωρών από το άρμεγμα. Το γάλα υπόκειται σε συνεχείς και ενδελεχείς εργαστηριακούς ελέγχους, ώστε να είναι εγγυημένη η σταθερή του ποιότητα. Στη συνέχεια δέχεται ήπια θερμική επεξεργασία παστερίωσης διατηρώντας τα θρεπτικά συστατικά του και αναλλοίωτη τη φρεσκάδα του. Η Frulatti, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επαγγελματιών στο χώρο της ζαχαροπλαστικής και της εστίασης, παράγει σε συνεργασία με την Όλυμπος ανώτερα προϊόντα, όπως η κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, με αφράτη υφή και εξαιρετική διόγκωση αλλά και βούτυρο, αγελαδινό ή πρόβειο-γίδινο, με πλούσια γεύση και μοναδικό άρωμα.

Φυτικές ζωοτροφές χωρίς μεταλλαγμένες ουσίες

Το προσωπικό των κτηνοτροφικών μονάδων εκπαιδεύεται στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας Όλυμπος, ώστε τα ζώα να εκτρέφονται με αγνές φυτικές τροφές χωρίς ίχνος μεταλλαγμένων ουσιών και με αυστηρότερους κανόνες υγιεινής απ’ ότι επιβάλλουν οι Ελληνικές και Ευρωπαϊκές υγειονομικές διατάξεις. Το αποτέλεσμα είναι να μπορούμε να σας προσφέρουμε γάλα, κρέμα γάλακτος και βούτυρο μέχρι και 5 φορές ανώτερης ποιότητας από τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα, ενώ παράλληλα είναι πλουσιότερα σε θρεπτικά συστατικά κατά 20%, σε σχέση με τις ισχύουσες σταθερές.

Δείτε εδώ τα προϊόντα της εταιρίας