Πίσω στις εκδηλώσεις

Aφιέρωμα στο Caramel Patisserie & την Τούλα Δεβεράκη

01.11.2017 - 15.11.2017

Η Τούλα Δεβεράκη ονειρεύτηκε πριν 2 χρόνια να μάθει την τέχνη της ζαχαροπλαστικής και του παγωτού και το τόλμησε!

Το τόλμησε όμως κάνοντας ορθολογικές ενέργειες.

Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της είναι η υψηλή ποιότητα. Με γνώμονα αυτό το χαρακτηριστικό και την εμπιστοσύνη που επέδειξε στην Frulatti, προχώρησε στην υλοποίηση του ονείρου της:

Εξόπλισε το εργαστήριο του ζαχαροπλαστείου της με σύγχρονα μηχανήματα και ξεκίνησε συνεργασία μ' έναν πραγματικό γνώστη της τέχνης της ζαχαροπλαστικής και του παγωτού τον Άγγελο Λαζάρωφ, ο οποίος ανέλαβε και την ευθύνη να εκπαιδεύσει και να μεταδώσει στην Τούλα τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής...

Εξ αρχής είχε κατασταλάξει τι δρόμο θα ακολουθήσει όσον αφορά την 'Α ύλη, μιας και όλες οι επιλογές της συνηγορούσαν γι' αυτό. Ήθελε προϊόντα χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά, όχι μαργαρίνες ή άλλα φυτικά λιπαρά, ούτε ημιέτοιμα προϊόντα...

Όχι, θα τα έφτιαχναν όλα από το μηδέν όσο το δυνατόν ποιοτικότερα για την περιοχή της Μαγούλας και εκεί έκανε την υπέρβαση!

Αποφάσισε λοιπόν να χρησιμοποιήσει αγνά προϊόντα σε όλη την αλυσίδα της παραγωγής & με επιστέγασμα διάφορες ποικιλίες της σοκολάτας Domori, μια από τις πολυβραβευμένες εταιρείες στους παγκόσμιους διαγωνισμούς, με κάποια παραδείγματα, από την Ακτή Ελεφαντοστού, το Περού, το Εκουαδόρ & άλλες φημισμένες περιοχές για την παραγωγή του καρπού του κακάο!

Το ίδιο έκανε όσον αφορά τους ξηρούς καρπους, το φιστίκι, το φουντούκι, το αμύγδαλο... χρησιμοποιεί 100% καρπούς των εταιρειών Agrimontana & Gelatitalia, δύο εταιρειών που συγκαταλέγονται στις πλέον αναγνωρίσιμες στην Ευρώπη.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησε πριν δύο χρόνια και βλέπει το όνειρο της να υλοποιείται με σταθερά βήματα και να κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου κάθε μέρα που περνά, αναγνωρίζοντας στα διάφορα υπέροχα γλυκά και παγωτά που γεύονται, την ποιοτική αυτή υπεροχή, μέσα από την εξαίρετη 'Α ύλη και τέχνη!

Καλή συνέχεια Τούλα! Συνέχισε να προσφέρεις στους φανατικούς σου την δυνατότητα να απολαμβάνουν υπέροχες γεύσεις & αρώματα μέσα από τις μαγικές σας δημιουργίες!

Θα θέλαμε παράλληλα κι εμείς να σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιέβαλες το οποίο μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους, γιατί τελικά αυτή είναι η μεγαλύτερη μας ικανοποίηση!