Πίσω στις εκδηλώσεις

Αφιέρωμα στο ΟΛΥΡΑ

21.11.2017 - 30.11.2017

Το OΛΥΡΑ ξεκίνησε την πορεία του 15 χρόνια περίπου πριν στον Χολαργό. Η επιθυμία του Λάντη ήταν να προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερα προϊόντα στους επισκέπτες του.

Έχοντας αυτό στο μυαλό του, προσπάθησε να βρει τρόπους που θα μπορέσουν να δώσουν στα προϊόντα του, αυτή την προστιθέμενη αξία, που αναζητά!

Έτσι λοιπόν γνωρίστηκε με την Frulatti και ξεκίνησε μια πορεία αμοιβαίας συνεργασίας & εμπιστοσύνης.

Για να μπορέσεις να παρουσιάσεις ένα καλό γλυκό στον καταναλωτή σου, δεν αρκεί μόνο η καλή 'Α ύλη, χρειάζεται και η κατάλληλη κατάρτιση από τους ζαχαροπλάστες και τους πωλητές του γλυκού αυτού!

Μέσα από τις συζητήσεις μας, ο Λάντης αποφάσισε να επενδύσει στην εκπαίδευση των ζαχαροπλαστών του, με τον Άγγελο Λαζαρωφ & τον Richard Phelion, και παράλληλα στα υψηλής ποιότητας προϊόντα των Domori, Agrimontana, Gelatitalia, La Fruitiere du val evel.

Αυτή η συνειδητή απόφαση, τον έχει οδηγήσει στο σήμερα με 3 καταστήματα ήδη και κάποια εξαιρετικής ποιότητας και τεχνικής γλυκά!

Όπως το λατρεμένο από τους καταναλωτές του προφιτερόλ με την Domori Vidama από το Πράσινο Ακρωτήρι με την βελούδινη πλούσια υφή & τα εξαιρετικά αρώματα & αποδόσεις γεύσεων της σάλτσας σοκολάτας!

Καθώς επίσης το μους κάστανο, από την ηγέτιδα στον κλάδο Agrimontana, με την απαλή της γεύση και τέλεια υφή, σε έναν υπέροχο συνδυασμό με παρφέ πορτοκάλι!

Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει αυτή την πορεία που έχει χαράξει εδώ και χρόνια, δηλαδή να επενδύει στο προσωπικό του και στις καλύτερες 'Α ύλες για να μας προσφέρει υπέροχα γλυκίσματα, που θα συναρπάζουν τον ουρανίσκο μας! Καλή συνέχεια Olyra!