Πίσω στις εκδηλώσεις

Aφιέρωμα στο Ζαχαροπλαστείο Παυλάκης

04.12.2017 - 31.12.2017

Όποια ώρα της ημέρας ή ... της νύχτας!

Ο Παυλάκης είναι ένας άνθρωπος, που θέλει να προσφέρει στον κόσμο χαρά κι ευδαιμονία. Το πρώτο το επιτυγχάνει με την ευγένεια του και το χαμόγελο του, που δεν λείπει ποτέ από πάνω του... το δεύτερο είναι επακόλουθο των απολαυστικών γλυκών και παγωτών του!

Αυτοδημιούργητος όντας, έχει καταφέρει μέσα από την διαρκή αναζήτηση του να δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό στον Πειραιά και τα πέριξ του, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις του με υπέροχα γλυκά και φανταστικά παγωτά!

Έτσι λοιπόν συνδέθηκε ο Παυλάκης με την Frulatti, όταν ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια το υπέροχο και λαχταριστό παγωτό του και μια σειρά γλυκών με μια διαφορετική πινελιά!

Η διαφορετική πινελιά προήλθε από σύγχρονες τεχνικές ζαχαροπλαστικής και την χρήση προϊόντων των εταιρειών Domori & Agrimontana, δύο από τις σημαντικότερες εταιρείες στην παγκόσμια πραγματικότητα με πληθώρα βραβείων!

Με την ίδια λογική εμπιστεύτηκε την Gelatitalia στο παγωτό για να προσφέρει την βελούδινη αυτή πλούσια υφή που τόσο έχουν λατρέψει οι απανταχού φαν του ή το φιστίκι που αποτελείται από 100% καρπούς προερχόμενους από την Σικελία!

Παυλάκη σε ευχαριστούμε για την υπέροχη δουλειά που κάνετε καθημερινά και ακούραστα για να γεμίζετε τις καθημερινές ή ιδιαίτερες στιγμές της ζωής μας με γλυκές συγκινήσεις!