Πίσω στις εκδηλώσεις

Ο Alain Chartier, σε 3ήμερη επίδειξη για Coffee & Bar | Gelato | Patisserie

01.03.2016 - 03.03.2016

H Frulatti, διοργανώνει 3ήμερη επίδειξη στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, 1- 3 Μαρτίου, μαζί με τον κορυφαίο συνεργάτη της, Alain Chartier, για να παρουσιάσει τις νέες τάσεις στα φρούτα για το 2016 και να σας μυήσει στα μυστικά της χρήσης των πουρέδων φρούτων και των φρούτων IQF στο χώρο του καφέ-μπαρ, των ζαχαροπλαστείων και των gelaterie.

O Αlain Chartier, Meilleur Ouvrier de France το 2000 και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Παγωτού το 2003, κατατάσσεται ως ένας από τους πιο καταξιωμένους pastry & gelato chefs στη Γαλλία με τεράστια θεωρητική και πρακτική εμπειρία. Ως Διεθνής σύμβουλος και εμπειρογνώμον στον τομέα της τεχνολογίας του παγωτού, η κάθε συνταγή του αποτελεί εγγύηση για την υπέροχη γεύση και την υφή του gelato.

Η συνεργασία με τη La Frutiere du Val Evel ενδυναμώνει τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της Frulatti, καλύπτοντας κάθε επαγγελματία στο χώρο που θέλει να ξεχωρίζει για τις εκλεκτές και ποιοτικές Α' ύλες που χρησιμοποιεί!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

TOΠΟΘΕΣΙΑ: Εγκατάστασεις ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, Βερανζέρου 3, Iσόγειο, Πλ. Κάνιγγος, αφετηρία λεωφορείων - τρόλεϊ και σε απόσταση 2 λεπτών από το Μετρό.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ **ΕΔΩ:**