Πίσω στις εκδηλώσεις

Waffle House | Domori Partner

16.05.2017

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε ένα από τα πρωτοπόρα ice cream shops στην Ελλάδα, ως έναν από τους βασικούς μας συνεργάτες. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Waffle House για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει κι επιλέγει να συνεργαστεί με μια από τις ποιοτικότερες σοκολάτες στην παγκόσμια αγορά, την DOMORI!

Η DOMORI βραβεύεται επί σειρά ετών στους σημαντικότερους διαγωνισμούς για την σοκολάτα όπως στην “La Compania del cioccolato”, στο Salon du Chocolat de Marseille και στο “Academy of Chocolate”.

Οι καλύτεροι καρποί κακάο της Domori, ταξιδεύουν από τη Βενεζουέλα, τη Μαδαγασκάρη, το Περού, το Εκουαδόρ, την Τανζανία και την Ακτή Ελεφαντοστού και προσγειώνονται σε ένα από τα πιο εμβληματικά ice cream stores στην Ελλάδα, το WaffleHouse.

Απαιτητικοί, ανήσυχοι κι ασυμβίβαστοι, οι συνεργάτες μας από το Waffle House, συνεχίζουν την ποιοτική τους αναβάθμιση, διατηρούν τις αξίες τους και πρεσβεύουν την ποιότητα σε κάθε τους βήμα κι επιλογή. Καλή συνέχεια ευχόμαστε γεμάτη μοναδικές γεύσεις, αρώματα και υπέροχες δημιουργίες!