Πίσω στις εκδηλώσεις

Επεράσαμε όμορφα...

09.05.2012 - 09.05.2012

Η πρώτη εκδήλωση γευστικής δοκιμής παγωτών και γλυκών ολοκληρώθηκε σε συνεργασία με την ομάδα gefsitelia και το ζαχαροπλαστείο Σοκολάτα και σημέιωσε μεγάλη επιτυχία!

Για 4 ώρες μας κράτησαν παρέα πάνω από 250 άτομα που ήρθαν να διασκεδάσουν με την παρέα του gefsitelia και να δοκιμάσουν τις νέες γεύσεις παγωτού και γλυκών που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον σεφ του Σοκολάτα, Τάσο Τυρανόπουλο. Όλα τα γλυκά, που φτιάχνονταν εκείνη την στιγμή μόνο με επιλεγμένες α' ύλες και φρούτα (σοκολάτα Domori, πραλίνες Agrimontana και γαλακτοκομικά προιόντα Όλυμπος) έγιναν ανάρπαστα αλλά την παράσταση έκλεψαν τα ταρτάκια φυστικιού, οι πάβλοβες με φρέσκα φρούτα, η panacotta με μαστίχα χίου και σοκολάτα και το παγωτό γιαούρτι και gianduja!

Δημιοσιογράφοι, Σεφ, γευσιγνώστες και άνθρωποι του χώρου μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας ευχήθηκαν για μια καλή αρχή! Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στην διαδικτυακή ομάδα του feelcook (social media site γαστρονομίας) που μας στήριξε στην προσπάθεια μας καθώς και στους food bloggers!

Ετοιμαζόμαστε για την επόμενη εκδήλωση μας και είμαστε σε αναζήτηση για το επόμενο ζαχαροπαλστείο! Προς το παρόν εκτός από το Σοκολάτα μπορείτε να απολαμβάνετε 6 γλυκά από την ομάδα gefsitelia στο ιταλικό εστιατόριο Pausa στο Μαρούσι