Πίσω στις εκδηλώσεις

H Frulatti συμμετέχει στην 8η HORECA στις 8 εως 11 Φεβρουαρίου 2013

10.12.2012

H Frulatti έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την 8η HO.RE.CA που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2013 στο εκθεσιακό κέντρο Μetropolitan Expo. H HO.RE.CA αποτελεί τη μεγαλύτερη & πληρέστερη έκθεση για τα ξενοδοχεία & τη μαζική εστίαση και έχει εδραιωθεί ως μία από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις στην Ελλάδα,

Η ομάδα της Frulatti θα παρευρεθεί εκεί μαζί με αξιόλογους συνεργάτες για να παρουσιάσει την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, α΄υλών και μηχανημάτων που διαθέτει για το χώρο της ζαχαροπλαστικής, της αρτοποιίας, της εστίασης και των μπαρ. Στο περίπτερο μας θα μπορείτε να δοκιμάσετε ολόφρεσκο παγωτό Granulati που θα ετοιμάζουμε εκείνη τη στιγμή, γλυκές δημιουργίες με σοκολάτα Domori, πραλίνες και κάστανο Agrimontana, γαλακτοκομικά προϊόντα Όλυμπος, σφολιατοειδή, παγωμένο γιαούρτι Yogorino καθώς και δροσιστικά cocktails με πουρέδες φρούτων La Fruitiere du Val Evel. Επίσης, θα παρουσιάσουμε βιτρίνες και εξοπλισμό από την Clabo group και ολοκληρωμένες παροχές και λύσεις για καταστήματα.

Για άλλη μια χρονιά η HO.RE.CA θα πλαισιωθεί από σειρά καινοτόμων θεματικών εκδηλώσεων και σεμιναρίων που θα κατακλυστούν από πλήθος επαγγελματιών επισκεπτών. Επίσης, οι διοργανωτές θέλοντας να ενδυναμώσουν το διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης ετοιμάζουν ένα ειδικό πρόγραμμα κινήτρων προσέλκυσης σημαντικών διεθνών αγοραστών από ολόκληρο τον κόσμο στοχεύοντας να επισκεφθούν την έκθεση περισσότεροι από 500 hosted buyers.