Πίσω στα νέα

Gelato Punto, ένας “τρελός" για το παγωτό...!

23.06.2017

Όταν γνωρίσαμε τον Βαγγέλη αρχικά μείναμε έκπληκτοι, γιατί νομίζαμε ότι αστειευόταν... Μετά όμως από λίγο, καταλάβαμε ότι κατακλύζεται από την ίδια τρέλα που έχει κυριαρχήσει και στην Frulatti! Το Gelato Punto είναι στην πόλη της Ρόδου κι ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος είναι ο μπαμπάς του...

Με σπουδές στην Ιταλία, μπήκε το μικρόβιο του παγωτού από πολύ νωρίς κι έτσι γυρνώντας στην Ρόδο έκανε πραγματικότητα το όνειρο του. Μόνο που είχε μια σοβαρότατη απαίτηση... ήθελε τα ποιοτικότερα υλικά...

Έτσι ένας πολύ καλός του φίλος, ο Palmiro Bruschi, γνωστής του παγωτού του πρότεινε τις Agrimontana & Domori. Εκεί συνδέθηκε η δική του ιστορία με της Frulatti... στις συναντήσεις μας για την ενημέρωση πάνω στα προϊόντα, μας είπε ότι θέλει τα ποιοτικότερα προϊόντα με οποίο κόστος.

Από εκεί λοιπόν προήλθε η προσωνυμία "τρελός", γιατί από τις σοκολάτες Domori μας ζήτησε τους καρπούς criollo: Chuao, Puertofino, Puertomar, ή τους κοντινότερους, Sur de Lago & Sambirano, ακόμα και για την βρύση σοκολάτας του! Είναι ελάχιστοι στον κόσμο που επιλέγουν τόσο ποιοτικές σοκολάτες σεβόμενοι την τέχνη τους και τον τελικό καταναλωτή! Αντίστοιχα, όταν ήρθε η κουβέντα για το φιστίκι και το φουντούκι, αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε έκπτωση στην ποιότητα του... επέλεξε τα καλύτερα της Agrimontana.

Γι'αυτό κι ο κόσμος τον επιβραβεύει με τα κιλά φιστίκι, φουντούκι & σοκολάτα που παίρνει για να απολαύσει στην ηλιόλουστη ή φεγγαρόλουστη βεράντα του στο αγαπημένο νησί των ιπποτών!

Πλέον ο Βαγγέλης με το Gelato Punto του, θα γίνει μέλος της κλειστής ομάδας Artisti del Gelato για να επισφραγίσει την δέσμευση του στην απόλυτη ποιότητα! Επίσης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε παγκόσμιο διαγωνισμό παγωτού με μια δημιουργία του από τοπικά προϊόντα του νησιού!

Καλές τρέλες στα παγωτά σας Βαγγέλη & Τάσο!