Gelatitalia

Γεύσεις και βάσεις παγωτού

Ολοκληρωμένες λύσεις για τον επαγγελματία του παγωτού

Η Gelatitalia είναι το ισχυρότερο μέλος του ομίλου Granulati Italia, που αποτελεί ηγέτη στο χώρο του παγωτού. Η εταιρία διαθέτει μια πλήρη γκάμα από ημικατεργασμένα προϊόντα για παγωτό και σεμιφρέντο, προσαρμοσμένα στις διαφορετικές ανάγκες της σύγχρονης αγοράς. Ο λόγος που επιλέξαμε την Gelatitalia ως συνεργάτη μας είναι ότι αποτελεί μία εταιρία που πρωτοπορεί διαρκώς με καινοτομικά προϊόντα και με νέες ιδέες στην τέχνη του παγωτού. Οι έμπειροι σύμβουλοί της βρίσκονται δίπλα στους επαγγελματίες που επιθυμούν να παρασκευάσουν το καλύτερο παγωτό, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Η “Team Salerno”, με επικεφαλής τον καθηγητή Salvatore Salerno και τον Mauricio Avena, είναι υπεύθυνη για την εκπαίδευση στην τέχνη της δημιουργίας παγωμένων απολαύσεων. Παράλληλα, ένας από τους κορυφαίους διευθυντές πωλήσεων, ο Marco Ricci, προσφέρει συμβουλευτική υποστήριξη στους επαγγελματίες του παγωτού για την άνοδο των πωλήσεων και την υποστήριξη των καταστημάτων τους.

Πρωτοποριακή τεχνολογία για υψηλή ποιότητα στο παγωτό

Στο εργοστάσιο της στο Bergamo της Ιταλίας, η Gelatitalia δημιουργεί από το 1976 προϊόντα τεχνολογικής υπεροχής με διαρκή προσήλωση στην καινοτομία. Είναι η πιο επιτυχημένη εταιρεία στη δημιουργία βάσεων που προσφέρουν ένα παγωτό γευστικό, σταθερό και ισορροπημένο. Για την επίτευξη τέλειων αποτελεσμάτων, βασίζεται στην πρωτοποριακή διαδικασία κοκκοποίησης των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στις βάσεις παγωτού. Έτσι, καινοτομεί συνεχώς με σειρές, τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα κοκκοποίησης και σταθεροποίησης, καθώς και μηχάνημα υπερήχων για την μικροενθυλάκωση των συστατικών. Με αυτές τις μεθόδους, οι οποίες έχουν κατοχυρωθεί ως πατέντες, παρασκευάζεται ένα τέλεια ομογενοποιημένο παγωτό με βελούδινη υφή και δροσερή γεύση που δεν παγώνει τη γλώσσα.

Μοναδικές εξατομικευμένες βάσεις παγωτού για επαγγελματίες

Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία της Gelatitalia μας προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας μοναδικών βάσεων εστιασμένων στις ανάγκες σας. Η εξατομικευμένη βάση (custom-made) σημαίνει για τον επαγγελματία, ταχύτητα στην παραγωγή, σταθερότητα στην υφή και τη γεύση του παγωτού αλλά και αποκλειστικότητα της συνταγής, προσφέροντας έτσι ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα . H Gelatitalia προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά βάσεων με μια τέλεια ισορροπία λιπαρών, ζάχαρης και πρωτεϊνών, επιτρέποντας έτσι στους παρασκευαστές παγωτών να έχουν ένα καλά αεριζόμενο και γαλακτωματοποιημένο προϊόν, με ομοιογενή δομή, ώστε να έχει τέλεια εμφάνιση στη βιτρίνα και εξαιρετικό σχήμα όταν σερβίρεται.

Δείτε εδώ τα προϊόντα της εταιρίας