τηλ. 210 4933 306
Ο χώρος της ξενοδοχιακής εστίασης είναι για τη χώρα μας ένας από τους κεντρικούς πυλώνες της οικονομίας. Ένα ξενοδοχείο που θέλει, όχι μόνο να επιβιώσει από μια δύσκολη σεζόν, αλλά και να αναδειχθεί, να προοδεύσει και να βγει μπροστά στον ανταγωνισμό, οφείλει να προσφέρει στους επισκέπτες ένα πλούσιο μενού που ξεχωρίζει και το βοηθάει να δώσει το στίγμα του.
Στην Frulatti, κατανοώντας εις βάθος τις απαιτήσεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα ξενοδοχεία και οι chefs, συνεργάζεται μόνο με καταξιωμένα ονόματα από τον χώρο της γαλακτοκομίας, της ζαχαροπλαστικής, των φρούτων, του παγωτού, της σοκολάτας, και εν γένει, ό,τι μπορεί να προσθέσει τοπ γεύση σε μια επιχείρηση: από γαλακτομικά προϊόντα, φρούτα και πουρέδες φρούτων, μέχρι κακάο, χειροποίητο gelato και φρούτα σε σιρόπι. Προσφέροντας πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής κι αρτοποιίας ύψιστης ποιότητας, η εξέλιξη της γαστρονομίας των ξενοδοχείων είναι μονόδρομος.