Frulatti

τηλ. 210 4933 306

Ποιο είναι το καλύτερο βούτυρο για επαγγελματίες;

Μια ερώτηση που δεν μπορεί να απαντηθεί εύκολα και αποτελεί αντικείμενο μελέτης για τη γαστρονομία και
τη ζαχαροπλαστική. Και όχι άδικα, καθώς το πραγματικά καλό βούτυρο μπορεί να
κάνει τη διαφορά όπου και αν προστεθεί! Βέβαια, το βούτυρο διακρίνεται σε πολλές
κατηγορίες ανάλογα με το γάλα, την προέλευση, τον τρόπο κατασκευής και πολλά
άλλα χαρακτηριστικά του. Ακριβώς αυτή η μεγάλη ποικιλία όμως, είναι που
δυσκολεύει την τελική επιλογή για τον εκάστοτε επαγγελματία. Ποιο πληροί καλύτερα
τις προδιαγραφές που έχει ορίσει και ποιο καλύπτει στο μέγιστο τις ανάγκες του; Αν
κάποιος μπορεί να δώσει μια ικανοποιητική απάντηση στο «Ποιο είναι το καλύτερο
βούτυρο για επαγγελματίες», αυτή είναι η Frulatti! Έχοντας εδώ και δεκαετίες σχέσεις
εμπιστοσύνης με τους κορυφαίους του χώρου και προμηθεύοντάς τους σταθερά με
τις πιο αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες της αγοράς, γνωρίζουμε ακριβώς τι
χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε! Ας δούμε λοιπόν ποιο είναι το καλύτερο βούτυρο για
επαγγελματίες, για κάθε ένα από τα συνηθέστερα είδη της αγοράς.

Ποιο είναι το καλύτερο βούτυρο για επαγγελματίες: #1 Φυσικό γάλακτος
Είναι το δημοφιλέστερο είδος βουτύρου στην αγορά και παράγεται με
βιομηχανικό τρόπο, από την αποκορύφωση του γάλακτος. Κύριο γνώρισμά του, είναι
η τέλεια πλαστικότητα που το καθιστά εξαιρετικό για την παραγωγή μοναδικών
αρτοσκευασμάτων και γλυκών. Ακόμα, απλώνεται ομοιόμορφα χωρίς να ‘σκίζεται’,
εξασφαλίζοντας έτσι, ομοιόμορφη και ισορροπημένη κατανομή.
Η πρόταση της Frulatti:

Βουτύρο Tourage 84%λιπος – ECHIRE

Ποιο είναι το καλύτερο βούτυρο για επαγγελματίες: #2 Φρέσκο
Το φρέσκο ή αλλιώς νωπό βούτυρο είναι εκείνο που προέρχεται από μικρούς
παραγωγούς. Έχει σαφώς μικρότερη διάρκεια ζωής από τα υπόλοιπα, πρέπει να το
διατηρείτε στο ψυγείο και προορίζεται για άμεση κατανάλωση. Ασφαλώς, το άρωμα
και η γεύση του είναι πραγματικά ασύγκριτα και είναι ό,τι πρέπει σχεδόν για κάθε
γλυκό.

Η πρόταση της Frulatti:

ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ 82%λιπ. LOYEZ WOESSEN

Ποιο είναι το καλύτερο βούτυρο για επαγγελματίες: #3 Παραδοσιακό αγνό
Αναμφίβολα μία από τις καλύτερες επιλογές. Το παραδοσιακό αγνό βούτυρο
συνήθως παράγεται από την κρέμα πρόβειου και γιδινού γάλακτος και πωλείται σε
τετηγμένη μορφή σε δοχείο, βάζο ή τενεκέ. Η συσκευασία του, αναγράφει εξωτερικά:
«Λιωμένο βούτυρο». Είναι η ιδανική επιλογή για κουραμπιέδες, γλυκά ταψιού και
κυρίως τσουρέκια, τα οποία και αποκτούν μια αφράτη υφή λόγω της χαμηλής
υγρασίας του.
Η πρόταση της Frulatti:

Βούτυρο γιδινό 99% λίπος – ΌΛΥΜΠΟΣ 16 κιλά

Ποιο είναι το καλύτερο βούτυρο για επαγγελματίες: #4 Παστεριωμένο
Το παστεριωμένο βούτυρο προέρχεται από την παστερίωση γάλακτος (80 –
95 βαθμοί Κελσίου) και μπορεί να διατηρηθεί για πολλούς μήνες. Ενδείκνυται για την
καθημερινή μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, ακόμα και για το πρωινό!
Χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι η ευκολία λιωσίματος, αφού μαλακώνει ταχύτατα
ακόμα και σε θερμοκρασία δωματίου. Έχει απαλή και ήπια γεύση, με σκληρή υφή.
Ουσιαστικά το παστεριωμένο βούτυρο είναι το μόνο που διακινείται στο παγκόσμιο
εμπόριο.
Η πρόταση της Frulatti:

Τετηγμένο βούτυρο αιγοπρόβειου γάλακτος –ΕΞΑΡΧΟΣ – 99% λίπος