Frulatti

τηλ. 210 4933 306

Επίδειξη δημιουργικής ισχύος από τη βραβευμένη ομάδα σεφ της Frulatti

Η Frulatti ανοίγει το σπίτι της στους φίλους και τους συνεργάτες της, και σας προσκαλεί σε ένα τριήμερο γλυκών πειραματισμών. Οι δεξιοτέχνες chef της εταιρίας μας θα επιστρατεύσουν τη γευσιγνωσία και την τεχνογνωσία τους, και προσθέτοντας στο μίγμα τις εκλεκτές πρώτες ύλες που διαθέτουμε, θα παρουσιάσουν σε όλους μας νέους εκρηκτικούς συνδυασμούς αισθητικής απόλαυσης και γαστριμαργικής καινοτομίας.

  • Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου την τιμητική τους θα έχουν τα σοκολατάκια και τα macaroons δια χειρών Νικόλαου Κουτσούκου και Γιάννη Νέγκογλου.
  • Γλυκών αλχημειών συνέχεια την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, και οι Άγγελος Λαζάρωφ και Οδυσσέας Μάτσιας θα αναλάβουν να μας εντυπωσιάσουν με λαχταριστά cakes.
  • To απολαυστικό μας τριήμερο θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, με το Richard Phelion και τον Τάσο Τυρανόπουλο να φέρνουν νωρίτερα το πνεύμα των γιορτών προτείνοντας ιδιοφυείς χριστουγεννιάτικες δημιουργίες.

Η παρουσία σας στην τριήμερη γιορτή μας θα μας ευχαριστήσει ιδιαίτερα και θα μας κάνει καλύτερους οικοδεσπότες.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε!

Η ώρα προσέλευσης ορίζεται για τις 5.30 μμ. Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνείτε με την κα Μπότσαρη στο 210 4933306 και στο sales2@frulatti.gr.