Frulatti

τηλ. 210 4933 306

Επισκεφτείτε μαζί μας την έκθεση Europain 2012

Σας προσκαλούμε στην Παγκόσμια έκθεση ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και catering που θα πραγματοποιηθεί στις 3 έως 7 Μαρτίου στο Παρίσι. Στην έκθεση αναμένεται να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους 650 εκθέτες και θα παρευρεθούν επισκέπτες από 140 διαφορετικές χώρες. Μαζί, θα επισκεφτούμε τους σημαντικότερους ηγέτες του χώρου, ανάμεσα τους και στενοί συνεργάτες της Frulatti όπως oι: Domori, Silikomart, Matfer , Laline Saveurs , Weiss, La Fruitière’ du Val Evel , Agrimontana.

Στην έκθεση Europain θα υπάρχουν καθημερινά ξεχωριστές εκδηλώσεις και διαγωνισμοί καθώς και επιδείξεις και συζητήσεις από επαγγελματίες του χώρου.

Κάποιοι από τους πιο σημαντικούς διαγωνισμούς είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο Ζαχαροπλαστικής, το Παγκόσμιο Κύπελλο Αρτοποιίας, καθώς και ο διαγωνισμός καλλιτεχνικής αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις συλλογές Intersuc 2012, που περιλαμβάνουν τις δημιουργίες από ζάχαρη και σοκολάτα που παρουσιάστηκαν από τους επαγγελματίες εκθέτες στην έκθεση Intersuc.

Επιθυμώντας να πραγματοποιήσουμε μαζί αυτό το ταξίδι στην καρδιά του Παρισιού και να επισκεφτούμε τόσο την έκθεση όσο και γνωστά ζαχαροπλαστεία της Γαλλίας, διευκολύνουμε την συμμετοχή σας στα πλαίσια της συνεργασίας μας έχουμε σχεδιάσει μία ολοκληρωμένη πρόταση με κοινές δραστηριότητες και μειωμένο κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.