Frulatti

τηλ. 210 4933 306

Η Frulatti καλοσωρίζει τον νέο της συνεργάτη !

H Frulatti ανοίγει τα φτερά της και προσγειώνεται στο χώρο του αεροδρομίου, διευρύνοντας το δίκτυο των συνεργατών της με μια ακόμη πολύ σημαντική συνεργασία.

Από αρχές Ιανουαρίου βρίσκονται στο χώρο του αεροδρομίου δύο από τους μεγαλύτερους ηγέτες στο χώρο της σοκολάτας , η Domori και η Weiss, τις οποίες η Frulatti αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Η σοκολατοποιία Domori (εταιρία του ομίλου illy) αποτελεί μία από τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο της σοκολάτας που καλλιεργεί κακαόδεντρα με τις σπανιότερες ποικιλίες κακάο και φροντίζει να διατηρεί τις ευεργετικές και γευστικές ιδιότητες του στις μπάρες σοκολάτας. Η Domori προσφέρει μία εκλεκτής ποιότητας σοκολάτα με εκλεπτυσμένη γεύση και εξαιρετικό άρωμα ικανή να σας ταξιδέψει στους εξωτικούς προορισμόυς της Βενεζουέλας, του Περού, του Εκουαδόρ και της Μαδαγασκάρης, όπου παράγονται οι ευεργετικοί καρποί κακάο που χρησιμοποιεί.

Η παραδοσιακή σοκολατοποία της Γαλλίας, Weiss, διατηρεί μέχρι σήμερα την ποιότητα της γαλλικής σοκολάτας αναμειγνύοντας καρπούς κακάο από διαφορετικές περιοχές και δημιουργεί μία σοκολάτα που μπορεί να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία γεύσης. Κρατώντας μέσα στα χρόνια αναλλοίωτες τις παραδοσιακές γαλλικές συνταγές προσφέρει μπάρες, τρούφες και bonbons σοκολάτας καθώς και πραλίνες φουντουκιού με ονομασία προέλευσης.

Η Frulatti έχει τοποθετήσει στο κατάστημα πώλησης Τύπου (Press) δύο stands των εταιριών με τις πιο «ιδιαίτερες» σειρές προιόντων τους. Στο stand της Domori μπορείτε να βρείτε πλάκες σοκολάτας Criollo (ο πιο σπάνιος και πιο αρωματικός, τύπος κακάο στον κόσμο) αλλά και τη σειρά D-Fusion σε διαφορετικές γεύσεις, όπως τσίλι, μπαχαρικά και άλλες μοναδικές γεύσεις. Τόσο η Domori όσο και η Weiss προσφέρουν τις εκλεκτές σοκολάτες τους σε μπάρες των 25g, 40g & 100g και σε συσκευασίες δώρου για να συντροφέυσουν το ταξίδι σας.

Frulatti- (Α΄ ύλες ζαχαροπλαστικής, γαλακτοκομικά, νωπά φρούτα)