Frulatti

τηλ. 210 4933 306

Η Frullati έδωσε το παρόν στην έκθεση Sigep 2012

H Frulatti έδωσε το παρόν στην 33η διεθνή έκθεση Sigep, στο Ρίμινι της Ιταλίας (21 έως 25 Ιανουαρίου 2012) παρέα με τους εκλεκτούς συνεργάτες της: DOMORI και AGRIMONTANA του ομίλου ILLY, τις οποίες αντιποσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα. Οι δύο εταιρίες έδωσαν το δικό τους στίγμα στην σημαντικότερη έκθεση παγωτού, ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας αναδεικνύοντας την νικήτρια του διαγωνισμού Pastry Queen «Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζαχαροπλαστικής Γυναικών», όπου οι διαγωνιζόμενες δημιούργησαν μαγευτικές γευστικές συνθέσεις χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τα πιο εκλεκτά υλικά: τη σοκολάτα DOMORI και το κάστανο της ΑGRIMONTANA.

Στο περίπτερο της DOMORI βρέθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου ο διάσημος σεφ Christian Vautier που εντυπωσίασε με τις γλυκές δημιούργιες του και ταξίδεψε τους επισκέπτες στα μυστικά της ζαχαροπλαστικής.

Στα πλαίσια της εξαιρετικής αυτής διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί για το Παγκόσμιο Κύπελλο Παγωτού και Ψωμιού καθώς και θεαματικές επιδείξεις και σεμινάρια από επαγγελματίες του χώρου.