Frulatti

τηλ. 210 4933 306

Καλωσορίζουμε το παγωτό γιαούρτι Yogorino στην Αθήνα

It’s not just frozen yogurt. It’s Yogorino!

To παγωμένο γιαούρτιYogorino είναι ένα παγκόσμιο brand με καταστήματα σε πάνω από 35 χώρες. Αποτελεί ένα φυσικό, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και θερμίδες, επιδόρπιο και χαρακτηρίζεται τόσο από την μοναδική γεύση, όσο και από τις ευεργετικές του ιδιότητες για την υγεία, καθώς περιέχει 6 προ-βιοτικά βακτηριακά στελέχη. Το πλεονέκτημά όμως που το κάνει μοναδικό είναι ότι διατηρεί την ελληνικότητά του,αφού φτιάχνεται με γάλα Όλυμπος και διαθέτει ξεχωριστή απαλή υφή και ιδιαίτερη γεύση.

To παγωτό γιαούρτι **Υοgorino **ξεκίνησε την διαδρομή του με το πρώτο “κινητό” κατάστημα στην Πάρο, στην παραλία Μοναστήρι και τώρα ολοκληρώνει την παρουσία του με ένα ολοκαίνουριο κατάστημα στην Αθήνα, οδό Πανεπιστημίου 39, στη στοά Πεζματζόγλου. Το νέο frozen yogurt **Yogorino ** άνοιξε τις πόρτες του την Παρασκευή 20 Ιουλίου και πρόσφερε φρέσκο παγωτό γιαούρτι και γευστικά ροφήματα στους πιο πρωτότυπους συνδυασμούς!

Η Frulatti αναλαμβάνει το franchising στην Ελλάδα και φροντίζει εξολοκλήρου την δημιουργία και τον εξοπλισμό του καταστήματος, καθώς και την προώθησή του.