Frulatti

τηλ. 210 4933 306

Μία εβδομάδα “Gelato Experts” έφτασε στο τέλος της!

Έφτασε στο τέλος της μια κοπιαστική, αλλά άκρως εποικοδομητική εβδομάδα για την εταιρεία μας. Μέσα σε πέντε μέρες διεξήχθησαν 3 σεμινάρια παγωτού σε Αθήνα & Κρήτη, με έναν από τους καλύτερους καθηγητές του παγωτού, τον Maurizio Paci, ο οποίος είναι και ο “πατέρας” των #Coldelite, αποτελώντας την αιχμή της τεχνολογίας των παγωτομηχανών, το οποίο αποδεικνύεται με την ηγεμονική της θέση στις πωλήσεις των compact μηχανών, με 80% στην παγκόσμια αγορά. Επίσης να ευχαριστήσουμε τους Nikolaos Christogeorgos (Gelato Ambassador for Agrimontana & Domori) και τον Marco Mure’, (Gelato Ambassador for Gelatitalia) στην Ελλάδα για την εξαιρετική βοήθεια & συνεργασία τους! Παράλληλα έτρεξε και το 3ήμερο φεστιβάλ στο Ηράκλειο Κρήτης με την συμμετοχή και την αιγίδα της Παρλαμάς Ο.Ε. Πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής αρτοποιίας και παγωτού Με εξέχουσες παρουσίες τον Dionisis Alertas, (Pastry Ambassador for Agrimontana & Domori) τον Πάρη Λεωνίδου, βασικό σύμβουλο της Frulatti για την Κρήτη και τον Κώστα Σταματίου, τεχνικό σύμβουλο της Παρλαμάς. Τα αποτελέσματα ήταν πιστεύουμε εξαιρετικά! Κρίνοντας από τον απόηχο των συμμετεχόντων, θα συνεχίσουμε το δρόμο που χαράξαμε, αρχής γενομένης με το 1ο φεστιβάλ στην Αθήνα και ακολούθως στο Ηράκλειο Κρήτης. Ακόμη, θα φροντίσουμε να διοργανώσουμε περισσότερα σεμινάρια, σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας.

Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες μιας κι εσείς μας δίνετε την δύναμη να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μέλλον για τον κλάδο μας, με περισσότερη γνώση, τέχνη και υψηλής ποιότητας Α ύλη!