Frulatti
τηλ. 210 4933 306
επικοινωνία
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Σχετικά με εμάς
Οι αξίες μας
Το Όραμά μας & οι Στόχοι μας
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Γαλακτοκομικά
Κρέμες γάλακτος 35%
Κρέμες γάλακτος 48%
Φρέσκο γάλα
Γάλα u.h.t.
Βούτυρο αγελαδινό
Βούτυρο πρόβειο-γίδινο
Γιαούρτι
Τυρί κρέμα
Φυτική Κρέμα
Αβγά παστεριωμένα
Αυγό πλήρες
Κρόκος
Ασπράδι
Σοκολάτες – Κακάο
Κουβερτούρες μαύρες SINGLE ORIGIN
Κουβερτούρες γάλακτος
Κουβερτούρα λευκή
Κακάο σκόνη
ΚΟΚΚΟΙ ΚΑΚΑΟ
Βούτυρο κακάο
Παστες-πραλίνες επικαλύψεις chococream
Πραλίνα-τζιαντούγια
Επικαλύψεις chococream
Απομιμήσεις σοκολάτας
Α Ύλες Παγωτού
Βάσεις Παγωτού
Βάσεις φρούτων
Πρόσθετα
Πάστες
Variegato
Σιρόπια
Προϊόντα κάστανου
Κρέμα κάστανο
Πάστα κάστανο
Κάστανο σε σιρόπι
Φρούτα σε σιρόπι-confit φρούτων AGRIMONTANA
Κατεψυγμένα φρούτα και πουρέ φρούτων
Κατεψυγμένα πουρέ με ζάχαρη
Κατεψυγμένα πουρέ χωρίς ζάχαρη
Κατεψυγμένα φρούτα iqf
Πουρές συντήρησης chilled
Είδη Συσκευασίας
Κυπελάκια παγωτού
Κουταλάκια παγωτού
Ισοθερμικές συσκευασίες παγωτού
Μηχανήματα-εξοπλισμός
Μηχανήματα παραγωγής παγωτού
Μηχανήματα ζαχαροπλαστικής
Εξοπλισμός εργαστηρίου
Έτοιμο χειροποίητο gelato
Γεύσεις
Macaron
ΚΛΑΔΟΙ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Académie de Pâtisserie
Domori / Agrimontana Academy
Σεμιναρια Παρουσιασεις Συνταγες
NEA
Νέα πρόταση παγωτού Cri Cri Al rhum!
Συστατικά παγωτού
Πάστα παγωτού κροκαντίνο ρούμι
Paciugotto wafer
Κακάο 22-24
Τριμμένη μαρέγκα
ΚΛΑΔΟΙ
Gelateries
Καφέ μπαρ – Restaurants
Ζαχαροπλαστεία – Αρτοποιεία
Υπερχονδρική
Ξενοδοχεία
Variegato
Κακάο - σοκολάτες
Α Ύλες Παγωτού
Προϊόντα κάστανου