Frulatti

τηλ. 210 4933 306

Νέα σημαντική συνεργασία της Frulatti

Η οικογένεια της Frulatti μεγαλώνει συνεχώς, και από σήμερα αριθμεί ένα ακόμη μέλος: την εταιρία Eurovo, η οποία με έδρα την Ιταλία κατέχει την ηγετική θέση σε ευρωπαϊκό επίπεδο στον τομέα της παραγωγής και εμπορίας φρέσκων αβγών και προϊόντων αβγού. Μετρώντας πλέον των πέντε δεκαετιών συνεπούς και επιτυχημένης παρουσίας στον τομέα αυτό, η Eurovo σήμερα εγγυάται προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας, καθώς έχοντας καθετοποιηθεί πλήρως, εμπλέκεται σε κάθε φάση της παραγωγικής διαδικασίας, και εποπτεύει με αυστηρότητα την τήρηση των κανόνων ποιοτικού ελέγχου.

Η φιλοσοφία της Eurovo επικεντρώνει στην ποιότητα του τελικού προϊόντος και στο σεβασμό τόσο του περιβάλλοντος και του ανθρώπου, όσο και των ίδιων των ζώων, που προσφέρουν γενναιόδωρα την αγνότερη και θρεπτικότερη πρώτη ύλη. Επιστρατεύει τις πλέον σύγχρονες παραγωγικές μεθόδουςμε στόχο την ελαχιστοποίηση της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος, εξασφαλίζει άριστες εργασιακές συνθήκες για το ανθρώπινο δυναμικό της, και σε επίπεδο ανέσεων και ως προς την ασφάλεια του, και εκτρέφει τα πτηνά με άριστες τροφές ιδίας παραγωγής.

Η φιλοσοφία αυτή εκφράζει απόλυτα και εμάς, τους ανθρώπους της Frulatti, και αυτό μας κάνει διπλά υπερήφανους, καθώς συνάπτουμε μια νέα στρατηγική συμμαχία όχι μόνο με έναν αποδεδειγμένο νικητή, αλλά και με έναν ηθικό παίκτη.

Frulatti- (Α΄ ύλες ζαχαροπλαστικής, γαλακτοκομικά, νωπά φρούτα)