Frulatti

τηλ. 210 4933 306

Να σας συστήσουμε τον νέο Brand Ambassador της La Fruitiere du Val Evel!

Η Frulatti φέρνει την καινοτομία στο χώρο των καφέ και των μπαρ με την κορυφαία γαλλική εταιρία La Fruitiere du Val Evel. Με εμπειρία πάνω από 45 χρόνια, επιλέγει τις καλύτερες ποικιλίες φρούτων, προσφέροντας μια πλήρη σειρά από κατεψυγμένους πουρέδες φρούτων, καθώς και παστεριωμένους πουρέδες, κατεψυγμένα φρούτα και coulis σε συσκευασίες με μεγάλη διάρκεια ζωής. Στη Frulatti, σε συνεργασία με τη La Fruitiere du val Evel, επιλέξαμε ανάμεσα σε αρκετούς αξιόλογους επαγγελματίες, τον Στέλιο Παπαδόπουλο, καταξιωμένο bar manager με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, για να εκπροσωπήσει τη νέα σειρά προϊόντων μας στο χώρο των μπαρ.

O Στέλιος Παπαδόπουλος έχει κατακτήσει σημαντικές θέσεις σε πολλούς διαγωνισμούς bartending σε όλη την Ελλάδα. Παρακολουθώντας πολλά και σημαντικά σεμινάρια για τις διεθνείς τάσεις στα bar από τους guru του χώρου (Thomas Aske, Nick Wykes, Andrew Nicholls, Ian Burrel, Phillip duff, Anastasia Miller & Jared Brown και πολλούς ακόμη) και έχοντας συνεργαστεί με μερικά από τα καλύτερα μπαρ της Αθήνας, απέκτησε μεγάλη εμπειρία στην τέχνη των cocktails (άλλωστε φημίζεται και για την περίφημη μαργαρίτα του!) αλλά και στην ιδιαίτερη τέχνη του flairing!

Ο ίδιος δηλώνει: «Σεμινάρια, βιβλία, ταξίδια, ιστορίες, διάφορα workshops, και αρκετες συμμετοχες σε διαγωνισμούς μου δίδαξαν ότι το bartending είναι κουλτούρα και τρόπος ζωής. Είναι μια τέχνη που πρέπει να μάθουμε από τους καλύτερους για να περάσει στους επόμενους…»

(O Στέλιος Παπαδόπουλος αυτό το διάστημα εργάζεται ως barmanager στο Amigos Bar-Restaurant στη Γλυφάδα)

Καλώς ήρθες Στέλιο!