Στις 17 και 18 Οκτωβρίου βρεθήκαμε μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες στο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής στο Stage Ecole Stéphane Glacier που διοργάνωσε η Agriland στο Παρίσι.
Στο “Σχολείο” ζαχαροπλαστικής παρακολουθήσαμε δύο μοναδικά σεμινάρια με θεωρητικό και πρακτικό μέρος: το “Chocolate technology” με εισηγητή τον Christian VAUTIER και το “Macarons & Cakes, Viennoiseries” από τον Stéphane Glacier.
Οι παρευρισκόμενοι και μαζί τους και εμείς γυρίσαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις και με νέες πρωτότυπες ιδέες που θα χαρούμε να μοιραστούμε μαζί σας.