Frulatti

τηλ. 210 4933 306

Συμμετοχή στην έκθεση Athens Bar Show 2012

Η Frulatti, έχοντας ένα ανανεωμένο προϊόντικό χαρτοφυλάκιο και για τον εξειδικευμένο χώρο των μπαρ, θα βρεθεί στην εκδήλωση Athens Bar Show 2012 την Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Νοεμβρίου, για να παρουσιάσει τα προϊόντα της και να δημιουργήσει μοναδικά cocktails με φυσικούς πουρέδες φρούτων και πέρλες γεύσης La Fruitiere du Val Evel . Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η σοκολάτα Domori με τα ροφήματα κακάο και την ιδιαίτερη σειρά της με πλάκες σοκολάτας και napolitains από σπάνιους αρωματικούς καρπούς κακάο.

Το Athens bar show διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά από την Bar Academy Hellas και είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση για επαγγελματίες του μπαρ. Πάνω από 2000 επαγγελματίες επισκέφτηκαν την έκθεση το 2011, η οποία θα φιλοξενήσει όπως και πέρυσι καταξιωμένους ειδήμονες σε Ελληνικό και διεθνές επίπεδο.

Κατα τη διάρκεια του Athens Bar Show θα λάβουν χώρα διαγωνισμοί (για bartenders και baristi) ενώ θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια, ομιλίες και παρουσιάσεις, και θα λάβει χώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη των “επαγγελματιών της χρονιάς” του κλάδου. Το βράδυ της 2ης ημέρα της εκδήλωσης θα λάβει χώρα η τελετή απονομής των βραβείων και το πάρτι της εκδήλωσης.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!