Το καλύτερο κακάο σκόνη είναι αναμφίβολα το… Άγιο Δισκοπότηρο της ζαχαροπλαστικής. Η αλήθεια είναι πως όλοι όσοι ασχολούνται με την εστίαση, αυτό
αναζητούν!
Πράγματι, απλώς σκεφτείτε τι ποιοτικό και πεντανόστιμο παγωτό θα μπορούσατε να φτιάξετε, τι σοκολατένιες εκπλήξεις, τι τούρτες, τι κέικ. Και η λίστα
τελειωμό δεν έχει!
Από μόνο του θα αρκούσε ώστε να εκτινάξει τη φήμη της και να μεγιστοποιήσει τα κέρδη σας. Θα μπορούσε να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο
απαιτητικό πελάτη και να κάνει τα γλυκά σας πιο περιζήτητα από ποτέ.
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά όμως που πρέπει να έχει το καλύτερο κακάο σκόνη;
Το καλύτερο κακάο σκόνη, δεν είναι εύκολο να το βρει κανείς. Υπάρχει πληθώρα επιλογών στην αγορά, ωστόσο δεν είναι όλες ούτε αξιόπιστες, ούτε
αξιόλογες. Για να μπορέσετε να καταλήξετε στο ιδανικό, ορίστε κάποιες… απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να μη συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο!
- Το καλύτερο κακάο σκόνη… πρέπει να έχει αξεπέραστη γεύση!
Κακά τα ψέματα, όταν κανείς ζητάει κακάο, η απόλαυση είναι το σημείο αναφοράς!
Πρέπει να διαθέτει διακριτή ευχάριστη γεύση και απολαυστική υφή για τον ουρανίσκο
και τους γευστικούς κάλυκες! - Το καλύτερο κακάο σκόνη… πρέπει να είναι 100% γνήσιο, ατόφιο,
χωρίς σάκχαρα και λοιπές προσθήκες .Μόνο το 100% αυθεντικό κακάο θα μπορεί να αξιοποιηθεί σε κάθε συνταγή ζαχαροπλαστικής και να δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. - Το καλύτερο κακάο σε σκόνη… πρέπει να είναι μια ‘ένεση’ θετικής ενέργειας. Αποτελεί την κορυφαία πηγή σεροτονίνης, τυροσίνης, τρυπτοφάνης και φαινυλαιθυλαμίνης, ουσίες που σχετίζονται με την αίσθηση της καλής και ευχάριστης διάθεσης. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινά κανείς τη μέρα του!
- Το καλύτερο κακάο σκόνη… διατηρεί τη θρεπτική του αξία! Το αυθεντικό κακάο είναι ένα καταπληκτικό αντιοξειδωτικό, έως 40 φορές πιοαποτελεσματικό από το μπλούμπερι! Είναι τέλεια πηγή μαγνησίου, ασβεστίου, καθώς και σιδήρου. Γι’ αυτό και αποτελεί απαραίτητο συστατικό για τις πιο γευστικές μπάρες δημητριακών.