Frulatti

τηλ. 210 4933 306

Aυτή τη χρονιά προσφέρουμε τη βοήθεια μας σε αυτούς που τη χρειάζονται!

Την Τρίτη 15/01/2013 επισκεφτήκαμε το μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Η Κιβωτός του κόσμου», όπου προσφέραμε 200 κιλά φρέσκο γάλα Όλυμπος. Το γάλα θα δοθεί σε περίπου 400 άτομα, επί το πλείστον άγαμες και άστεγες μητέρες με τα παιδιά τους, που σιτίζει καθημερινά η Κιβωτός. Η Κιβωτός ιδρύθηκε το 1998 από τον εμπνευσμένο Ιερέα Πάτερ Αντώνιο, που διαπιστώνοντας τις πολύ άσχημες συνθήκες διαβίωσης των παιδιών θέλησε να βοηθήσει με σκοπό να ανατρέψει και να βελτιώσει αυτήν την άσχημη κατάσταση και να αποτελέσει η Κιβωτός μία εστία φροντίδας, συμπαράστασης και ελπίδας για το μέλλον αυτών των παιδιών.

Θέλοντας να συνδράμουμε σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια της Κιβωτού θα φροντίσουμε να είμαστε συνεχώς δίπλα τους με την προσφορά προϊόντων και πρώτων υλών, που μπορούν να καλύψουν τις εκτεταμένες ανάγκες σίτισης.

Αν θέλετε και εσείς να δώσετε τη δικής σας βοήθεια, αυτό το διάστημα η Κιβωτός έχει ανάγκη από τρόφιμα, γραφική ύλη, σχολικά είδη, καθαριστικά, απορρυπαντικά προϊόντα, είδη ατομικής υγιεινής και φροντίδας καθώς και φάρμακα γενικής χρήσης.