Την Παρασκευή 18/11/2016 η Frulatti διοργανώνει Παρουσίαση Χριστουγεννιάτικων γλυκών και κορμών σε συνεργασία με τον εξαιρετικό συνεργάτη της και διάσημο chef patissier Διονύση Αλέρτα στο χώρο του School Of Gastronomy – Δειπνοσοφιστήριον.
Στην παρουσίαση θα δημιουργήσουμε ιδιαίτερες συνταγές για τα Χριστούγεννα χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες από τη Domori, την Agrimontana, τη La Fruitiere du Val Evel και τις υπόλοιπες εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε.
Λόγω περιορσμένου αριθμού θέσεων απαιτείται προκράτηση θέσης!