Frulatti

τηλ. 210 4933 306

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής στο Stage Ecole Stéphane Glacier

Στις 17 και 18 Οκτωβρίου βρεθήκαμε μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες στο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής στο Stage Ecole Stéphane Glacier που διοργάνωσε η Agriland στο Παρίσι.

Στο “Σχολείο” ζαχαροπλαστικής παρακολουθήσαμε δύο μοναδικά σεμινάρια με θεωρητικό και πρακτικό μέρος: το “Chocolate technology” με εισηγητή τον Christian VAUTIER και το “Macarons & Cakes, Viennoiseries” από τον Stéphane Glacier.

Οι παρευρισκόμενοι και μαζί τους και εμείς γυρίσαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις και με νέες πρωτότυπες ιδέες που θα χαρούμε να μοιραστούμε μαζί σας.