Frulatti

τηλ. 210 4933 306

Προϊόντα

ΚΡΕΜΑ ΜΑΥΡΗ DELL’ARTIGIANO CALLEBAUT

Τα φρεσκοψημένα κρουασάν ή τα ρολά σας απαιτούν την Creme dell'Artigiano Fondente, αν θέλετε να τα εμπλουτίσετε με μια παραδεισένια απαλή γέμιση με έντονη γεύση σοκολάτας. Αυτή η πάστα ψησίματος αντέχει εύκολα σε θερμοκρασίες φούρνου έως και 200°C και είναι ιδανική για γέμιση και ψήσιμο δανέζικων αρτοσκευασμάτων, ταρτάκια, ρολά, ψωμάκια και πολλά άλλα.

Μετά το ψήσιμο, η Creme dell'Artigiano Fondente παραμένει λεία και απαλή χωρίς να σκληραίνει ή να στεγνώνει.

Η εφαρμογή είναι εύκολη: πρώτα μαλακώστε ή θερμάνετε ελαφρά την κρέμα πριν τη σωλήνωση. Το Creme dell'Artigiano μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το γυάλισμα αρτοσκευασμάτων και εντρέμ. Μετά από θέρμανση στους 40°C και εφαρμογή σε αρτοσκευάσματα, δένει αρκετά γρήγορα, αλλά διατηρεί την απαλή, λεία υφή και την υπέροχη αίσθηση στο στόμα.

Η Creme dell'Artigiano Fondente οφείλει την υπέροχη γεύση και υφή του στη μοναδική του σύνθεση με φουντούκια, κακάο και μη υδροχλωρικά λιπαρά.

Διατίθεται σε συσκευασία 10κιλ.
κωδ: N16-OH40-T06

Description

Τα φρεσκοψημένα κρουασάν ή τα ρολά σας απαιτούν την Creme dell’Artigiano Fondente, αν θέλετε να τα εμπλουτίσετε με μια παραδεισένια απαλή γέμιση με έντονη γεύση σοκολάτας. Αυτή η πάστα ψησίματος αντέχει εύκολα σε θερμοκρασίες φούρνου έως και 200°C και είναι ιδανική για γέμιση και ψήσιμο δανέζικων αρτοσκευασμάτων, ταρτάκια, ρολά, ψωμάκια και πολλά άλλα.

Μετά το ψήσιμο, η Creme dell’Artigiano Fondente παραμένει λεία και απαλή χωρίς να σκληραίνει ή να στεγνώνει.

Η εφαρμογή είναι εύκολη: πρώτα μαλακώστε ή θερμάνετε ελαφρά την κρέμα πριν τη σωλήνωση. Το Creme dell’Artigiano μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το γυάλισμα αρτοσκευασμάτων και εντρέμ. Μετά από θέρμανση στους 40°C και εφαρμογή σε αρτοσκευάσματα, δένει αρκετά γρήγορα, αλλά διατηρεί την απαλή, λεία υφή και την υπέροχη αίσθηση στο στόμα.

Η Creme dell’Artigiano Fondente οφείλει την υπέροχη γεύση και υφή του στη μοναδική του σύνθεση με φουντούκια, κακάο και μη υδροχλωρικά λιπαρά.

Διατίθεται σε συσκευασία 10κιλ.

κωδ: N16-OH40-T06