Frulatti
τηλ. 210 4933 306
επικοινωνία
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Σχετικά με εμάς
Οι αξίες μας
Το Όραμά μας & οι Στόχοι μας
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Γαλακτοκομικά
Κρέμες γάλακτος 35%
Κρέμες γάλακτος 48%
Φρέσκο γάλα
Γάλα u.h.t.
Βούτυρο αγελαδινό
Βούτυρο πρόβειο-γίδινο
Γιαούρτι
Τυρί κρέμα
Φυτική Κρέμα
Αβγά παστεριωμένα
Αυγό πλήρες
Κρόκος
Ασπράδι
Σοκολάτες – Κακάο
Κουβερτούρες μαύρες SINGLE ORIGIN
Κουβερτούρες γάλακτος
Κουβερτούρα λευκή
Κακάο σκόνη
ΚΟΚΚΟΙ ΚΑΚΑΟ
Βούτυρο κακάο
Παστες-πραλίνες επικαλύψεις chococream
Πραλίνα-τζιαντούγια
Επικαλύψεις chococream
Απομιμήσεις σοκολάτας
Α Ύλες Παγωτού
Βάσεις Παγωτού
Βάσεις φρούτων
Πρόσθετα
Πάστες
Variegato
Σιρόπια
Προϊόντα κάστανου
Κρέμα κάστανο
Πάστα κάστανο
Κάστανο σε σιρόπι
Φρούτα σε σιρόπι-confit φρούτων AGRIMONTANA
Κατεψυγμένα φρούτα και πουρέ φρούτων
Κατεψυγμένα πουρέ με ζάχαρη
Κατεψυγμένα πουρέ χωρίς ζάχαρη
Κατεψυγμένα φρούτα iqf
Πουρές συντήρησης chilled
Είδη Συσκευασίας
Κυπελάκια παγωτού
Κουταλάκια παγωτού
Ισοθερμικές συσκευασίες παγωτού
Μηχανήματα-εξοπλισμός
Μηχανήματα παραγωγής παγωτού
Μηχανήματα ζαχαροπλαστικής
Εξοπλισμός εργαστηρίου
Έτοιμο χειροποίητο gelato
Γεύσεις
Macaron
ΚΛΑΔΟΙ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Académie de Pâtisserie
Domori / Agrimontana Academy
Σεμιναρια Παρουσιασεις Συνταγες
NEA
Νέα & εκδηλώσεις
20.10.2021
ARTOZA 2021
Δε θα μπορούσαμε να λείπουμε από τη Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής, που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο στο Metropolitan Expo.
Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε εκεί και να μοιραστούμε ιδέες και απόψεις για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του κλάδου.
Show all
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Νεα
Κουβερτούρα & τα μυστικά της
March 28, 2024
Νεα
Πουρές κάστανο για γλυκά
January 11, 2024
Νεα
Μαύρη σοκολάτα & τα οφέλη της
October 29, 2023
Νεα
Πουρέδες φρούτων: Με ζάχαρη ή χωρίς!
October 4, 2023
Νεα
Ποιο είναι το καλύτερο βούτυρο για επαγγελματίες;
September 9, 2023
Νεα
Κρέμα γάλακτος: Το πιο βασικό συστατικό στη ζαχαροπλαστική
August 13, 2023
Νεα
Callebaut: Η διάσημη βέλγικη σοκολάτα
July 13, 2023
Νεα
Το καλύτερο κακάο σκόνη έχει την υπογραφή Frulatti!
June 13, 2023
Νεα
Παγωτό vs Gelato: Ποιες είναι οι διαφορές τους;
May 10, 2023
Νεα
Πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής με την υπογραφή της Frulatti
April 10, 2023
Νεα
Frulatti και Granulati, μια σχέση βασισμένη στη κοινή φιλοσοφία, τη συνεργασία και τη φιλία
December 8, 2021
Νεα
Sweet Festival 2019! Δείτε πώς περάσαμε!
April 30, 2019
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Sweet Festival 2019
March 30, 2019
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Workshop Χριστουγεννιάτικοι Κορμοί & Mont Blanc
October 12, 2018
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Workshop Panettone & Colomba
October 3, 2018
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
O Alain Chartier σε ένα 2ήμερο παρουσιάσεων Pastry & Restaurants
May 31, 2018
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
To 2o Sweet Fair ξανά δίπλα στον επαγγελματία!
February 12, 2018
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης – Agrimontana Partners
January 31, 2018
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Loyez Woessen: Tο Βούτυρο των παιδικών μας χρόνων στις δημιουργίες σας!
January 31, 2018
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Aφιέρωμα στο Ζαχαροπλαστείο Παυλάκης
December 31, 2017
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Αφιέρωμα στο ΟΛΥΡΑ
November 30, 2017
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Aφιέρωμα στο Caramel Patisserie & την Τούλα Δεβεράκη
November 15, 2017
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Παρουσίαση Χειμερινών Γλυκών με τον Διονύση Αλέρτα
October 19, 2017
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Our Βrand Ambassadors
September 11, 2017
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Punto Gelato Rhodes | Domori & Agrimontana Partner
June 23, 2017
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Gelato Punto, ένας τρελός” για το παγωτό!
June 23, 2017
Νεα
Waffle House | Domori Partner
May 16, 2017
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ολοκληρωμένες υπηρεσίες online διαφήμισης & εκπαίδευσης πωλήσεων για τους πελάτες μας
April 27, 2017
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Μία εβδομάδα “Gelato Experts” έφτασε στο τέλος της!
April 8, 2017
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Παρουσίαση Α΄Υλών Gelato & Μηχανημάτων παγωτού με τον Maurizio Paci
April 7, 2017
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Το 1ο Sweet Fair είναι πλέον γεγονός!
March 5, 2017
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Αφιερώματα | Pastry & Gelato
December 25, 2016
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Παρουσίαση Χριστουγεννιάτικων γλυκών με το Διονύση Αλέρτα
November 18, 2016
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Παρουσίαση Χριστουγεννιάτικων γλυκών και κορμών με τον Olivier Jose.
November 14, 2016
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Nέα συνεργασία της Frulatti με τον Alain Abel – Tahiti Vanilla
September 30, 2016
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Sucre Patisserie Creative – Αφιέρωμα
August 15, 2016
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Συνταγή **CROSTATA ΜΕ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ**
July 28, 2016
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Gelateria “Fatto A Mano” – Αφιέρωμα
June 30, 2016
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE ΒΕΡΙΚΟΚΟ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ/ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
June 24, 2016
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
La Mole Pasticceria Gelateria Italiana – Αφιέρωμα
April 30, 2016
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Lolita’s Gelato – Αφιέρωμα
March 27, 2016
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σεμινάριο Gelato & Μηχανημάτων Παγωτού Iceteam 1927
March 23, 2016
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
H Frulatti χορηγός της εκδήλωσης Salon du Gateau!
March 13, 2016
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο Alain Chartier, σε 3ήμερη επίδειξη για Coffee & Bar | Gelato | Patisserie
March 3, 2016
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Solo Gelato – Αφιέρωμα
February 27, 2016
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Μους σοκολάτας μασκαρπονε με Cremeux μανγκο και coulis passion fruit και bisquit sacher.
February 16, 2016
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Η Frulatti στην 37η Sigep 2016 στην Ιταλία.
January 27, 2016
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
4ημερο εκπαιδευτικό ταξίδι στη Domori & την Agrimontana
May 25, 2015
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Παγωτό χωρίς γλουτένη
March 21, 2015
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Nέα προϊόντα & νέες συνεργασίες
February 28, 2015
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
H Domori κατακτά για άλλη μια χρονιά το βραβείο PREMIO TAVOLETTA D’ORO 2014
January 19, 2015
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Η Frulatti στην ετήσια συνάντηση Artisti Del Gelato στη Βενετία
December 11, 2014
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής στο Stage Ecole Stéphane Glacier
November 17, 2014
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Στιγμές από το φετινό Athens Bar Show
November 16, 2014
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Συμμετοχή στο Athens Bar Show 2014
November 5, 2014
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
HOPE! Παγωτά για ένα καλύτερο κόσμο
July 28, 2014
Νεα
Nέα πρόταση παγωτού Noccioricco!
May 2, 2014
Νεα
Νέα πρόταση παγωτού Cri Cri Al rhum!
May 2, 2014
Νεα
Nέα πρόταση παγωτού Cocoloso!
May 2, 2014
Νεα
Νέα πρόταση παγωτού MilleUnaNotte!
May 2, 2014
Νεα
Nέα πρόταση παγωτού SiciliaAmoreMio
May 2, 2014
Νεα
Νέα πρόταση παγωτού Vulcano!
May 2, 2014
Νεα
Παρουσίαση Cocktails με προϊόντα La Fruitiere du Val Evel στη Μύκονο
April 12, 2014
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Gelato & Pastry ART event @Crete
March 20, 2014
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Nέες μειωμένες τιμές στα βούτυρα αγελάδος μέχρι τέλη μαρτίου 2014
March 17, 2014
Νεα
Υποδεχτείτε τη νέα σειρά αυθεντικών ιταλικών παγωτών CremAmore
February 28, 2014
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
H Frulatti πετάει για Ρίμινι!
January 22, 2014
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές με κάστανο από τον Άγγελο Λαζάρωφ (no2)
December 5, 2013
Νεα
Πασχαλινό γλυκό: Ανοιξιάτικη σοκολατένια συμφωνία…
December 5, 2013
Νεα
Xριστουγεννιάτικες Συνταγές με κάστανο από τον Άγγελο Λαζάρωφ
December 1, 2013
Νεα
Η Frulatti με τη La Fruitiere du Val Evel στο Athens Bar Show 2013!
November 26, 2013
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Νέες συσκευασίες κατεψυγμένων πουρέδων από τη La Fruitiere du Val Evel
September 3, 2013
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Νέος πουρές φρούτων La Fruitiere du Val Evel με ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο
September 2, 2013
Νεα
Η Frulatti σε αποκλειστική συνεργασία με το The Ice Cream Shop
July 17, 2013
Νεα
Tiramisu με το νέο προϊόν κρέμας μασκαρπόνε: Mascarchef!
June 20, 2013
Νεα
Νέα καινοτομία από τη Frulatti και τη Virgilio με την κρέμα τύπου Μασκαρπόνε
June 17, 2013
Νεα
Tεχνολογία: Κρέμα γάλακτος και σαντιγί
April 25, 2013
Νεα
Γνωρίστε την ποικιλία κακάο Trinitario
April 17, 2013
Νεα
Ο Maurizio Avena έρχεται να μας μυήσει στα μυστικά του ιταλικού παγωτού
April 10, 2013
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σας περιμένουμε στην ΑΡΤΟΖΑ στις 23-26 Φεβρουαρίου 2013
February 26, 2013
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Aυτή τη χρονιά προσφέρουμε τη βοήθεια μας σε αυτούς που τη χρειάζονται!
January 16, 2013
Νεα
Να σας συστήσουμε τον νέο Brand Ambassador της La Fruitiere du Val Evel!
January 16, 2013
Νεα
Η εξέλιξη της μοριακής γαστρονομίας στο πιάτο σας!
December 29, 2012
Νεα
H Frulatti συμμετέχει στην 8η HORECA στις 8 εως 11 Φεβρουαρίου 2013
December 10, 2012
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Συμμετοχή στην έκθεση Athens Bar Show 2012
November 27, 2012
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
H ομάδα της Frulatti στην έκθεση Athens Bar Show 2012
November 27, 2012
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σοκολάτα 100% IL Criollo
November 7, 2012
Νεα
Καλωσορίζουμε το παγωτό γιαούρτι Yogorino στην Αθήνα
July 21, 2012
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Πρόταση από την Frulatti για νέα σειρά γλυκών στο “ΕΣΤΙΑ”
July 2, 2012
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Εγκαινιάζουμε το πρώτο “κινητό” κατάστημα Yogorino στην Πάρο!
June 29, 2012
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Εγκαινιάζουμε το πρώτο “κινητό” κατάστημα Yogorino στην Πάρο!
June 29, 2012
Νεα
Παρουσίαση προϊόντων από τη Frulatti στη σχολή ζαχαροπλαστικής ΟΤΕΚ-ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ
May 17, 2012
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Γευστική δοκιμή παγωτού και γλυκών gefsitelia στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής “Σοκολάτα”
May 9, 2012
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Επεράσαμε όμορφα…
May 9, 2012
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Η Frullati έδωσε το παρόν στην έκθεση Sigep 2012
March 25, 2012
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Επισκεφτείτε μαζί μας την έκθεση Europain 2012
March 7, 2012
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Η Frulatti επισκέφτηκε μαζί με φίλους και συνεργάτες την Europain 2012
March 7, 2012
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Στηρίζουμε το Σωματείο Ζαχαροπλαστών Αθηνών & Προαστίων
January 30, 2012
Νεα
Η Frulatti σας προσκαλεί στην Έκθεση SIGEP
January 25, 2012
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Η Frulatti καλοσωρίζει τον νέο της συνεργάτη !
January 13, 2012
Νεα
Επίδειξη δημιουργικής ισχύος από τη βραβευμένη ομάδα σεφ της Frulatti
November 17, 2011
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Νέα σημαντική συνεργασία της Frulatti
November 14, 2011
Νεα
Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής από τη Frulatti και τη La Fruitiere du Val Evel
September 29, 2011
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
No post found