Frulatti

τηλ. 210 4933 306

Σοκολάτες Callebaut

ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ (823) 33% CALLEBAUT 10 κιλ.

Δημιουργήστε με τον κυρίαρχο σε κακάο, γάλα και καραμέλα. Αν ψάχνετε για μια εμβληματική σοκολάτα γάλακτος που προτιμούν οι σεφ σε όλο τον κόσμο, η συνταγή Ν° 823 είναι ο καλύτερος τρόπος. Σκεφτείτε ένα βαθύ, ζεστό χρώμα, απαλό σώμα από κακάο και γλυκές, καραμελένιες νότες για να τα ολοκληρώσετε όλα. Αυτή η πολυαγαπημένη σοκολάτα έχει μεστή γεύση και εξαιρετική εργασιμότητα. Συνδυάστε το με μια μεγάλη γκάμα από ισχυρές πικάντικες, φρουτώδεις, γαλακτοκομικές ή λικέρ γεύσεις. Η ολόπλευρη ρευστότητά του το καθιστά αποτελεσματικό σε κάθε εφαρμογή.


823NV-01B Σε παστίλιες, συσκευασία 10 κιλών

Description

Δημιουργήστε με τον κυρίαρχο σε κακάο, γάλα και καραμέλα.
Αν ψάχνετε για μια εμβληματική σοκολάτα γάλακτος που προτιμούν οι σεφ σε όλο τον κόσμο, η συνταγή Ν° 823 είναι ο καλύτερος τρόπος. Σκεφτείτε ένα βαθύ, ζεστό χρώμα, απαλό σώμα από κακάο και γλυκές, καραμελένιες νότες για να τα ολοκληρώσετε όλα.
Αυτή η πολυαγαπημένη σοκολάτα έχει μεστή γεύση και εξαιρετική εργασιμότητα. Συνδυάστε το με μια μεγάλη γκάμα από ισχυρές πικάντικες, φρουτώδεις, γαλακτοκομικές ή λικέρ γεύσεις. Η ολόπλευρη ρευστότητά του το καθιστά αποτελεσματικό σε κάθε εφαρμογή.


823NV-01B

Σε παστίλιες, συσκευασία 10 κιλών