Η μαύρη σοκολάτα για παρασκευαστές gelato: ιδανική για βούτηγμα και straciatella
Το Ice Chocolate 811 βασίζεται στην αυθεντική συνταγή 811 του Octaaf Callebaut και έχει βελτιωθεί για τους κατασκευαστές gelato. Με την υψηλή ρευστότητά της, αυτή η σοκολάτα πάγου είναι ιδανική για βύθιση μπαστουνιών παγωτού και για παρασκευή στρατσιατέλας. Έχει ολόσωμο κακάο και ισορροπημένη γεύση που λατρεύουν οι σεφ σε όλο τον κόσμο. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά της σε βούτυρο κακάο, η Ice Chocolate 811 αποδίδει τέλεια τελικά αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται για εμβάπτιση και στρατσιατέλα. Δεν απαιτεί σκλήρυνση: απλά λιώστε τη και είστε έτοιμοι. Η σοκολάτα θα σκληρύνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μέσα ή γύρω από το παγωτό και θα το ντύνει με ένα υπέροχα εύκαμπτο στρώμα. Επιπλέον, λιώνει γρήγορα στο στόμα για να τονώσει τον ουρανίσκο με γεύση κακάο.
ICE-45-DNV-552 Σε παστίλιες, συσκευασία 4X2,5κιλών