Frulatti

τηλ. 210 4933 306

Παστες-πραλίνες επικαλύψεις chococream

NUCREMA τύπου BUENO 5κιλ.

Πραλίνα σε κρεμώδη υφή. Ιδανική για γεμίσεις σε γλυκίσματα, σοκολατάκια, κρέπες και στα παγωτά (ως έχει ή ελαφρώς αραιωμένη). Κατάλληλη για ψήσιμο αρκεί να μπει σε μίγμα (cake, cookies, καλτσόνε, κλπ).
  • Οδηγίες χρήσης
    • Επικαλύψεις:
Ζεσταίνουμε την κρέμα στους 35-40°C, ώστε να αποκτήσει την κατάλληλη ρευστότητα για επικάλυψη. Επικαλύπτουμε, αφήνουμε το προϊόν να “στεγνώσει” και είναι έτοιμο.
    • Γεμίσεις:
Ζεσταίνουμε την κρέμα στους στους 35-40 ώστε να αποκτήσει την κατάλληλη ρευστότητα για γέμιση. Μπορούμε να γεμίσουμε ως έχει ή να κάνουμε ανάμειξη με το κατάλληλο συστατικό (κρέμα γάλακτος, γάλα, βούτυρο, σιρόπι) για την παρασκευή άλλων γεμίσεων (ganache, mousse). Διατίθεται σε συσκευασία 5κιλ.
ΑΝΑ 100g
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kJ / kcal 2303 / 550
ΛΙΠΑΡΑ g 32.4
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ g 13.4
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 58.8
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΚΧΑΡΑ g 56.5
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ g 6
ΑΛΑΤΙ g 0.34
 

Description

Πραλίνα σε κρεμώδη υφή. Ιδανική για γεμίσεις σε γλυκίσματα, σοκολατάκια, κρέπες και στα παγωτά (ως έχει ή ελαφρώς αραιωμένη). Κατάλληλη για ψήσιμο αρκεί να μπει σε μίγμα (cake, cookies, καλτσόνε, κλπ).

  • Οδηγίες χρήσης
    • Επικαλύψεις:

Ζεσταίνουμε την κρέμα στους 35-40°C, ώστε να αποκτήσει την κατάλληλη ρευστότητα για επικάλυψη. Επικαλύπτουμε, αφήνουμε το προϊόν να “στεγνώσει” και είναι έτοιμο.

    • Γεμίσεις:

Ζεσταίνουμε την κρέμα στους στους 35-40 ώστε να αποκτήσει την κατάλληλη ρευστότητα για γέμιση. Μπορούμε να γεμίσουμε ως έχει ή να κάνουμε ανάμειξη με το κατάλληλο συστατικό (κρέμα γάλακτος, γάλα, βούτυρο, σιρόπι) για την παρασκευή άλλων γεμίσεων (ganache, mousse).

Διατίθεται σε συσκευασία 5κιλ.


ΑΝΑ 100g
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kJ / kcal 2303 / 550
ΛΙΠΑΡΑ g 32.4
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ g 13.4
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 58.8
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΚΧΑΡΑ g 56.5
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ g 6
ΑΛΑΤΙ g 0.34