Frulatti

τηλ. 210 4933 306

Η FRULATTI

Académie de Pâtisserie

Η “Académie de Pâtisserie par Alain Chartier” αποτελεί μια μοναδική Ελληνο-Γαλλική συμμαχία που έχει ως σκοπό να ενώσει τις γευστικές κουλτούρες των δύο χωρών, σε ένα υπέροχο μοίρασμα τεχνογνωσίας απο MOF’s, World Champions, μέλη του Relais Desserts, και του Tradition Gourmande.

Ο Χρήστος Διγενόπουλος στο τιμόνι της FRULATTI, με υψηλότατο ήθος, σεβασμό στους επαγγελματίες κι άσβεστο πάθος για την εδραίωση της ποιότητας και της εκπαίδευσης στον χώρο, πορεύεται με μαεστρία και βάζει τη δική του υπογραφή στη δημιουργία της πρότυπης Ακαδημίας Ζαχαροπλαστικής με τη συνεργασία του παγκοσμίου φήμης Chef Alain Chartier

Ο Αlain Chartier υπήρξε προσκεκλημένος της FRULATTI αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια κι έδωσε την ευκαιρία στους Έλληνες επαγγελματίες να γνωρίσουν την τέχνη και τις τεχνικές του, αυτές που τον έχουν αναδείξει ως έναν απο τους σημαντικότερους Pastry Chef παγκοσμίως.

Τα σεμινάρια του έτυχαν τεράστιας αποδοχής απο το κοινό κι έτσι γεννήθηκε η ιδέα της συν-δημιουργίας μιας σχολής ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα αρχικά, με τη μορφή Μasterclasses, hands-on που δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να θητεύσουν δίπλα στον Chef και να μάθουν σωστά κι άρτια τις τεχνικές, ώστε να γίνουν κτήμα τους και να μπορούν να τις αναπαράξουν με επιτυχία.

Η σύμπραξη του Alain Chartier με την εταιρεία Frulatti ήρθε σαν επιστέγασμα μιας επιτυχημένης, πολυετούς συνεργασίας και φιλίας, μεταξύ του πολυβραβευμένου Chef και του Χρήστου Διγενόπουλου.