Frulatti

τηλ. 210 4933 306

[language-switcher]

Η FRULATTI

Οι αξίες μας

Ήθος, Ευγένεια, Ηρεμία, Αλήθεια, Ειλικρίνεια, Αγάπη, Ευτυχία, Υγεία, Καλαισθησία, Ποιότητα Ζωής, Δικαιοσύνη, Εγκράτεια, Φρόνηση, Υπευθυνότητα, Πίστη, Πειθαρχεία, Επιμονή, Υπομονή, Αποφασιστικότητα, Ενσυνείδηση, Θέληση, Δέσμευση στις Ιδέες μας, Ακεραιότητα, Εξέλιξη & Εξύψωση του εαυτού μας, Όραμα, Όνειρο, Νίκη. Αυτό είναι το λεξιλόγιό μας, αυτό που καθορίζει την πορεία μας. Κάθε ένα από αυτά, δεν είναι μόνο λέξεις για εμάς. Οι έννοιές τους είναι οι βάσεις μας για όλα όσα δημιουργούμε και όπου στοχεύουμε.

Για εμάς “ο εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο” και για την εξέλιξη του κλάδου μας, δεν υπάρχει τερματικός σταθμός. Γι’ αυτό και δίνουμε τόση ενέργεια και πείσμα στην προώθηση της αληθινής ποιότητας.

Πάντα οι δημιουργίες μας συνάδουν με το περιβάλλον, σε μια προσπάθεια να ελαχιστοποιήσουμε την επιβάρυνσή μας προς την Γη μας, που μας τρέφει, που υπάρχει δισεκατομμύρια χρόνια και που θέλουμε να συνεχίσει να συνυπάρχει με εμάς αρμονικά.

Μέσα από την Ευσυνείδητη και Ενσυνείδητη απόδοσή μας εκπορεύεται και η Ευημερία μας, η Επιτυχία μας, η Χαρά μας. Γιατί τι πιο ευτυχές από το να εξελίσσεσαι, να δημιουργείς το καλύτερο και να το μοιράζεσαι με τον κόσμο;