Frulatti

τηλ. 210 4933 306

[language-switcher]

Η FRULATTI

Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της γεύσης!

Κάναμε τα πρώτα μας βήματα το 1979 με την οικογενειακή επιχείρηση Αφοί Διγενόπουλοι & ΣΙΑ Ο.Ε. Ξεκινώντας με την εμπορία και διανομή κρέμας γάλακτος και φρέσκων φρούτων, καταφέραμε να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με επαγγελματίες από τα μεγαλύτερα ζαχαροπλαστεία κι αρτοποιεία της Αθήνας.

Με το πάθος για τον θαυμαστό κόσμο των γεύσεων και με πλέον πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των αριστοκρατικών πρώτων υλών, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μοναδικές, στρατηγικές συνεργασίες, αποκλειστικές αντιπροσωπεύσεις, με κορυφαίους του χώρου, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την Ευρώπη, με φήμη όμως παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως οι Domori, Agrimontanta, Loyez, Eurovo, La Frutiere, Baignes, Fruit Masters και Gelato Mio. Αναπτύξαμε την τεχνογνωσία μας κι αποκτήσαμε την πολύτιμη γνώση των ιδιαιτεροτήτων του επαγγελματικού χώρου στον οποίο δραστηριοποιούμαστε, ενώ παράλληλα αναπτύξαμε και την έδρα μας στον Ασπρόπυργο με σύγχρονες εγκαταστάσεις και πλήρως ανανεωμένο, ιδιόκτητο στόλο διανομής, πάντα έτοιμος για αποστολή στην Αθήνα, και μέσα από ένα δίκτυο έμπειρων και έμπιστων συνεργατών, και σε όλη την Ελλάδα.

Όλα αυτά με σκοπό να μετατραπούμε στην σημερινή FRULATTI, έναν γευσιγνωσιακό κόμβο ελιτιστικών πρώτων υλών, που στόχο έχει τη διάδοση της πλούσιας, υγιεινής κι αυθεντικής γεύσης, και την ανέλιξη των επιχειρήσεων που στοχεύουν κι αυτές μαζί με εμάς στην ανώτατη ποιότητα και την αναβάθμιση των χώρων εστίασης και της ζαχαροπλαστικής.